Carte de business: Invata de la Donald Trump despre esec si victorie

Sambata, 07 Iulie 2012, ora 13:45
3152 citiri
Carte de business: Invata de la Donald Trump despre esec si victorie

In cartea "Nu renunta niciodata", Donald Trump vorbeste despre cele mai mari provocari cu care s-a confruntat, momentele sale de cadere si cele mai mari greseli pe care le-a facut.

Elementul forte al acestei carti este reprezentat insa de modul in care magnatul american si-a folosit tenacitatea si creativitatea pentru a transforma invingerea in victorie.

Magnatul spune ca esecurile nu trebuie sa devina factori demoralizatori, ci mai degraba trebuie percepute ca provocari, astfel ca depasirea obstacolelor devine un obiectiv esential pentru un om de afaceri.

Cartea lui Donald Trump a fost scrisa cu ajutorul lui Meredith McIver.

"Nu renunta niciodata" are 41 de capitole, iar fiecare din acestea cuprinde o poveste interesanta din cariera lui Trump si se incheie cu un comentarii si sfaturi ale cercetatorului si scriitorului Paul Stoltz. Citind aceasta carte, vei invata cum sa preschimbi aspectele negative ale vietii tale profesionale in succese.

Cartea lui Donald Trump capata credibilitate si prin prisma problemelor importante cu care s-a confruntat acesta: in 1991 afacerea sa era in pragul falimentului, din cauza ca nu isi mai putea plati datoriile, ca urmare a recesiunii din anii '80. Trump construise cel de-al treilea casino al sau, Taj Mahal, in valoare de un miliard de euro.

Citeste mai multe despre Carte de business: Invata de la Donald Trump despre esec si victorie pe Business24.ro.

Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
Utilizatorii Samsung Galaxy au semnalat probleme cu aplicația YouTube. Care este cauza
YouTube a implementat recent un nou codec destinat îmbunătățirii eficienței compresiei video, dar această schimbare a generat probleme pentru utilizatorii de dispozitive mai vechi, inclusiv...
#recomandare carte business Donal Trump, #Donald Trump carte sfaturi , #carti
Comentarii
Poza tr2006
tr2006
rank 5
un escroc, asta facea cariera buna la bucuresti