Cine i se alatura lui Trump devine complice al acestuia

Joi, 15 Iunie 2017, ora 13:00
4123 citiri
Cine i se alatura lui Trump devine complice al acestuia
Foto: Facebook/President Donald J. Trump

Donald Trump le face rau nu numai rivalilor sai. De suferit are si renumele celor care se numara printre prietenii si tovarasii sai de drum. Cine i se alatura lui Trump devine complice al acestuia.

Nimeni nu-i poate scapa - nici prieteni, nici dusmani. In 2016, neofitul Trump a dat peste cap strategiile electorale ale rivalilor sai republicani mult mai experimentati in politica, senatori si guvernatori, castigand nominalizarea republicana si apoi alegerile prezidentiale.

Trump si-a batut joc de rivalii sai, le-a dat porecle nedemne, a coborat cultura politica a Americii la niveluri tot mai scazute.

De data aceasta, alaturi de Trump s-a aflat ministrul Justitiei, Jeff Sessions. El a fost nevoit sa raspunda intrebarilor senatorilor care ancheteaza posibila influentare de catre Rusia a rezultatului alegerilor prezidentiale americane.

O alta tema aflata sub lupa este lamurirea circumstantelor demiterii directorului FBI James Comey.

Ministrul Justitiei nu a dat niciun fel de informatii care i-ar putea face rau lui Trump. In timpul audierii lui in Senat, Sessions a suferit brusc de blocaje de memorie. Sau a refuzat sa se pronunte atunci cand intrebarile au devenit prea grele. Si are dreptul sa o faca. Dar transparenta arata altfel.

Aparitia lui Sessions din Senat nu stimuleaza deloc increderea - nici in el, nici in actuala administratie de la Washington.

Multe intrebari fara raspuns

Opozantii lui Trump nu au nici dupa aceasta audiere dovezi solide privind o eventuala apropiere a echipei de campanie a lui Trump de Kremlin. Vor inceta acum democratii anchetele pe aceasta tema? Da' de unde!

Iar problema va continua sa bantuie holurile Congresului de la Washington. Tribunalele se vor preocupa probabil sa respinga noi ordine prezidentiale de interdictii de intrare in SUA pentru musulmani.

Vor fi, de asemenea, noi investigatii privind posibile conflicte de interese in legatura cu activitatea prezidentiala a lui Trump si implicarea sa in propriile afaceri.

Semi-mogulul imobiliar Trump va pretinde in continuare ca vrea sa curete establishment-ul politic de la Washington. Este aproape incredibil ca Trump chiar se considera avocatul oamenilor de rand.

Inainte spre trecut, America!

Sustinatorii sai sarbatoresc redeschiderea unei mine de carbune in Pennsylvania ca dovada a modernizarii economiei americane. Simultan, administratia americana anunta retragerea din tratatul climatic de la Paris, pune sub semnul intrebarii acorduri comerciale internationale, vrea sa ridice ziduri la frontierele tarii. Inainte spre trecut, America!

Trump traieste intr-o lume a "realitatilor alternative". Lucrurile sunt adevarate daca servesc intereselor lui. Un presedinte al jumatatilor de adevar, cu un instinct ascutit de a genera haos.

Jeff Sessions a aparat la audierea sa in Senat deciziile actualului sef de la Casa Alba si modul in care Trump ia aceste decizii. Poate ca intr-o zi ii va parea rau ca a facut-o.

Miodrag Soric

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu: „Expunerea asta mi-a făcut foarte mult rău. Nu mi se pare normal ca la grădiniţă copilul să fie fotografiat. M-am considerat hărţuit” VIDEO
Cătălin Cîrstoiu, candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei a afirmat că expunerea din ultima perioadă i-a făcut foarte mult rău în viaţa personală, subliniind că nu i se pare normal ca...
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
”Nu am ce să-mi reproșez. Mandatul rămâne pe masa coaliției”. Cîrstoiu a făcut declarații în faţa Spitalului Universitar. Explicaţii privind acuzaţiile de incompatibilitate
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
#Donald Trump rau prieteni, #complici Trump, #Jeff Sessions ministrul Justitiei , #presedinte SUA
Comentarii
Poza Anti-PSDNL
Anti-PSDNL
rank 5
Mda... nici o zi fara ca zoaie.com sa-l ponegreasca pe Trump