Creatorul filmuletului cu Trump "batand" CNN isi cere scuze: A fost o gluma, nimic mai mult

Miercuri, 05 Iulie 2017, ora 19:35
2581 citiri
Creatorul filmuletului cu Trump "batand" CNN isi cere scuze: A fost o gluma, nimic mai mult
Foto:Facebook/President Donald J. Trump

Un utilizator al site-ului Reddit care si-a asumat "paternitatea" inregistrarii video prelucrate in care Donald Trump il ataca fizic pe un barbat peste al carui cap este suprapus logoul CNN a prezentat scuze marti, explicand ca filmuletul a fost doar "o gluma, nimic mai mult".

"Acest meme a fost creat exclusiv ca o satira, nu era destinat sa fie o chemare la violenta impotriva CNN sau a vreunui alt canal de stiri", a scris user-ul HanAssholeSolo, intr-o postare de 700 de cuvinte pe Reddit, transmite miercuri DPA.

User-ul si-a asumat creditul pentru crearea versiunii initiale a controversatei inregistrari.

"Nu m-am gandit niciun moment ca cineva il va prelua, ii va adauga sunet si apoi il va urca pe feed-ul de Twitter al Presedintelui", a mai explicat utilizatorul. El a prezentat scuze si pentru alte postari "care au fost rasiste, bigote si antisemite".

O postare distribuita in ultimele zile pe social media si despre care se crede ca apartine aceluiasi user arata o colectie de fotografii ale unor personalitati ale postului CNN, fiecare avand deasupra Steaua lui David, cu explicatia "E ceva ciudat cu CNN... nu pot spune exact ce."

"Nu sunt in niciun caz genul asta de persoana, iubesc si accept oameni cu toate modurile de viata si am facut la fel toata viata", a scris user-ul in mesajul sau de scuze, explicand ca de vina au fost "trolli" care au vrut "sa obtina o reactie".

User-ul Reddit a mai spus ca nu va mai posta "lucruri jignitoare sau mesaje de ura", si ca aceasta este ultima sa postare de pe contul respectiv.

Donald Trump a redistribuit duminica filmuletul prelucrat, cu hashtag-urile "#FraudNewsCNN" si "#FNN", dupa trei zile de ofensiva personala indreptata mai ales impotriva canalelor de televiziune pe care presedintele le considera ostile administratiei sale.

Filmuletul postat duminica dureaza 28 de secunde, dar actiunea propriu-zisa tine doar patru secunde, fiind reluata de mai multe ori. El il arata pe Trump, imbracat cu costum si cravata, repezindu-se si apucandu-l de gat, la marginea unui ring de catch, pe un barbat al carui cap este mascat in intregime de logoul CNN. Trump il culca la pamant pe barbat si ii trage cativa pumni, dupa care se ridica si pleaca.

Filmuletul este versiunea modificata a scenei originale din 2007, din timpul unui meci demonstrativ de catch. Barbatul cu care Donald Trump simuleaza o lupta este Vince McMahon, un promotor de succes al acestui sport si sotul Lindei McMahon, numita de Trump ministru pentru intreprinderile mici.

Trump a postat un video in care tranteste la pamant si loveste sigla CNN (Video)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#film Trump bataie CNN, #inregistrare video bataie Trump , #presedinte SUA