Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Donald Trump i-a cerut actritei Emma Thompson o intalnire romantica

Sambata, 25 Martie 2017, ora 16:32
6619 citiri
Donald Trump i-a cerut actritei Emma Thompson o intalnire romantica
Foto: Facebook Emma Thompson

Actrita britanica Emma Thompson a declarat intr-un talk-show la o televiziune suedeza, ca in 1998 l-a refuzat pe Donald Trump, in prezent presedintele SUA, cand acesta i-a cerut o intalnire, potrivit Reuters.

Actrita a declarat la o televiziune suedeza ca invitatia a fost facuta in timp ce filma "Primary Colors", in California, in 1998, intr-o perioada in care ea si actorul Kenneth Branagh isi finalizau divortul.

Emma Thompson a spus ca intr-o zi a sunat telefonul din rulota. "Am ridicat receptorul. Buna, sunt Donald Trump!", si-a amintit in emisiunea "Skavlan" de la SVT. "Serios? Cu ce pot sa va ajut?". "Ma intrebam daca pot sa-ti ofer gazduire intr-unul dintre Turnurile Trump. Sunt foarte confortabile", a fost invitatia actualului presdinte al Statelor Unite.

Actrita, care nu s-a intalnit niciodata cu Trump, pe atunci celebru om de afaceri din New York, a fost nedumerita si l-a intrebat de ce.

"Cred ca ne vom intelege foarte bine, poate sa luam cina candva", a mai relatat Emma Thompson, in varsta de 57 de ani. Ea a spus ca nu a stiut ce sa faca atunci si i-a raspuns: "Voi reveni cu un telefon".

Potrivit spuselor actritei, invitatia ar fi avut loc in perioada in care Trump se despartea de a doua sotie, Marla Maples. Donald Trump s-a casatorit cu Melania in 2005.

Casa Alba nu a oferit un punct de vedere despre aceasta poveste.

Emma Thompson s-a nascut pe 15 aprilie 1959. Este actrita si scenarist. A castigat mai multe premii BAFTA pentru cea mai buna actrita si a primit o nominalizare la Oscar pentru rolurile din "Ramasitele zilei/ The Remains of the Day" si "In numele tatalui/ In the Name of the Father".

In anul 1995, Thompson a scris si a jucat in filmul "Ratiune si simtire/ Sense and Sensibility", o adaptare a romanului cu acelasi nume scris de Jane Austen.

A fost apreciata de critica de specialitate si in alte filme precum "Harry Potter", "Nanny McPhee" (2005), "Mai mult decat fictiune/ Stranger than Fiction" (2006), "Ultima sansa a lui Harvey/ Last Chance Harvey" (2008), "O lectie de viata/ An Education" (2009), si "Nanny McPhee: Marea infruntare/ Nanny McPhee and the Big Bang" (2010).

Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
BEC vine în sprijinul PSD și PNL. Decizia surpriză care le permite să aibă candidați separați la Primăria Capitalei
Biroul Electoral Central (BEC) a adoptat miercuri, 24 aprilie, o hotărâre prin care permite desființarea unei alianțe electorale până la data de 26 aprilie,astfel că PSD și PNL vor putea...
#Emma Thompson intalnire Trump, #Trump telefon Emma Thompson , #presedinte SUA