Greii din IT se intalnesc cu Trump: Vin directori de la Facebook, Microsoft, Google, Apple

Miercuri, 14 Decembrie 2016, ora 17:32
4948 citiri
Greii din IT se intalnesc cu Trump: Vin directori de la Facebook, Microsoft, Google, Apple
Foto: Twitter/Donald Trump

Greii din IT, directori executivi ai unor companii ca Facebook, Microsoft, Google, Apple, se intalnesc miercuri cu presedintele ales, Donald Trump.

Presa straina se amuza afirmand ca cei prezenti la intalnire au cu siguranta un lucru in comun: noua zerouri la "cifra" averii, scrie NBC News.

In teorie, acestia ar putea sa refuze sa-l intalneasca pe Trump, insa in practica, fie ca le place, fie ca nu, el este presedintele ales al SUA.

Intalnirea, la care participa printre altii Tom Cook, CEO la Apple, Sheryl Sandberg, de la Facebook, Larry Page, din partea Alphabet, va fi una la care presa nu va avea acces.

Bill Gates a fost fotografiat miercuri in lift, in Trump Tower. Nu se stie insa daca participa si el la masa rotunda.

Printre temele care, probabil, vor fi abordate, se afla intimitatea pe Internet. Intalnirea va fi cu siguranta interesanta, mai ales in contextul in care, in vara, 100 de nume mari din aceasta industrie au semnat o scrisoare deschisa, in care avertizau ca Trump va fi "un dezastru" pentru inovatia din aceasta industrie.

Nu se cunosc prea multe despre lista de oaspeti. Posibili invitati, conform sursei, sunt Elon Musk sau Jeff Bezos. Exista insa putine sanse ca la masa rotunda sa se afle Jack Dorsey, CEO al retelei sociale favorite a lui Trump, Twitter. NBC News a contactat Twitter, insa nu a primit un raspuns. Surse sustin insa ca creatorul Twitter nici nu ar fi primit o invitatie la masa rotunda.

Citeste si cum a evoluat de-a lungul timpului contul de Twitter al lui Donald Trump.

Trump nu are o relatie tocmai buna cu multi dintre greii din IT. Cu Bezos, miliardarul din fruntea Amazon, care detine si Washington Post, a avut deja cateva "meciuri", din cauza felului in care publicatia a relatat despre el in campanie. Pentru a-l impaca, Bezos s-a oferit sa-l trimita pe Trump in spatiu.

Dupa alegeri, Bezos a mai facut un pas spre impacare, urandu-i succes lui Trump in noua postura, de presedinte.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#Trump intalnire giganti IT, #Trump intalnire directori IT, #Trump Jack Dorsey Twitter, #Trump industrie IT , #presedinte SUA