Inca trei zile pana la investirea lui Donald Trump: Pana la urma ce vedete vin?

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 10:33
6875 citiri
Inca trei zile pana la investirea lui Donald Trump: Pana la urma ce vedete vin?
Foto: Twitter/Donald Trump

Mai sunt trei zile pana la marea ceremonie de investire a presedintelui ales in SUA, Donald Trump. Conform traditiei, cu o zi inainte de investire, un concert mamut are loc, la care ar trebui sa ia parte "crema" artistilor.

La concertul de dinainte de investirea lui Obama au urcat pe scena Bruce Springsteen, Stevie Wonder si Beyonce, acoperind o gama variata de gusturi si de segmente de varsta. Cine va veni sa cante insa in cinstea celui de-al 45 presedinte?

Conform The Independent, lista nu e nici foarte lunga si nici una care sa cuprinda vedete de talia celor care au cantat in cinstea lui Obama.

Nu sunt foarte multi cei care au confirmat ca vor urca pe scena. Se stie ca va canta Toby Keith, un artist country cunoscut mai ales pentru piesa "Should've Been A Cowboy". Acesta a declarat recent, in contextul in care multi artisti au refuzat sa participe la ceremoniile legate de investirea lui Trump, ca nu are de ce sa ceara scuze ca urca pe scena, pentru ca o face "pentru tara si armata".

Pe scena va urca si tatal Angelinei Jolie, Jon Voight, dar cel mai probabil pentru un discurs.

Va mai canta 3 Doors Down, o trupa de rock bine cotata, si va dansa grupul Radio City Rockettes. Dansatorii s-au aratat insa nemultumiti ca vor participa la acest eveniment, iar trei au anuntat deja ca nu vor urca pe scena.

Vor mai canta The Frontmen of Country, un grup country, Lee Greenwood, tot un cantaret de country, cunoscut mai ales pentru piesa "God Bless the USA", cat si The Piano Guys, o trupa vedeta pe YouTube, care canta doar instrumental coveruri dupa melodii celebre.

Va fi prezent si un DJ - DJ Ravi Drums -, pe numele real Ravi Jakhotia. Acesta a declarat ca isi doreste sa ajunga un Jimi Hendrix in lumea DJ-lor si a muzicii electronice.

Lista artistilor care au refuzat insa invitatia este cu mult mai lunga si cuprinde doar nume sonore: Elton John, Celine Dion, Kiss, Ice T, John Legend, Andrea Bocelli, Katy Perry, Bruno Mars, Aretha Franklin, Moby, Charlotte Church.

Citeste si despre marsul cu vedete care va avea loc cu o zi inainte de investirea lui Trump.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#ceremonie investire Trump, #vedete investire Trump, #artisti confirmati ceremonii Trump , #presedinte SUA