Membrii familiei Trump si-au dezvaluit vizita la Palatul Buckingham pe retelele sociale (Foto)

Marti, 04 Iunie 2019, ora 19:45
4139 citiri
Membrii familiei Trump si-au dezvaluit vizita la Palatul Buckingham pe retelele sociale (Foto)
Foto: Captura ecran Twitter/ Donald Trump

Invitat de Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii la o cina de stat luni seara la Londra, presedintele american Donald Trump a sosit insotit de cei patru copii ai sai adulti si de partenerii lor de viata.

Familiarizati cu "diplomatia selfie-urilor", membrii familiei Trump nu au ezitat sa-si prezinte cu entuziasm vizita la Palatul Buckingham pe retelele sociale, relateaza marti AFP.

Departe de protocolul monarhiei britanice si de calmul legendar al reginei Marii Britanii, copiii presedintelui american au profitat de moment si au facut numeroase fotografii, singuri sau in grup.

Pe Instagram, Ivanka Trump, fiica si consilier al celui de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite, a dezvaluit culisele vizitei la palatul regal britanic.

Cateva fotografii o prezinta pe Ivanka Trump alaturi de sotul ei, Jared Kushner, si el consilier al lui Donald Trump. Una dintre ele este insotita de comentariul: "Noaptea magica la Palatul Buckingham cu cel mai bun prieten al meu", mesaj urmat de un emoji in forma de inima.

O alta fotografie arata cuplul in spatele unei ferestre a palatului, contempland esplanada din fata cladirii.

"Sa pot impartasi aceasta seara de neuitat cu aceasta echipa a fost dincolo de exceptional...", a scris ea sub o fotografie in care apare alaturi de sotul ei, de fratii ei Eric si Donald Jr, cumnata sa Lara si sora ei vitrega Tiffany.

Cina de stat este momentul cel mai solemn al vizitelor de stat unde trebuie respectat un protocol extrem de strict. Codul vestimentar este imuabil, cu rochii de seara sobre pentru femei si frac si papion alb pentru barbati.

Intr-un stil nu prea regal si nici chiar prezidential, intreaga familie Trump a inundat Instagram cu fotografii de la vizita de stat, imortalizate in mai multe sali ale palatului regal.

Donald Jr. a postat la randul sau o fotografie cu el, insotita de mesajul: "Palatul Buckingham!!!".

Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
Cum încearcă PSD să negocieze retragerea lui Piedone și care este prețul primarului de la Sectorul 5
După ce liderii coaliției PSD-PNL au luat decizia de a-l retrage pe candidatul comun Cătălin Cîrstoiu și de a merge cu candidați separați, în persoana Gabrielei Firea și a lui Sebastian...
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
George Simion a devenit tată. Ce mesaj i-a transmis soției liderul AUR
La mai puțin de un an de la căsătorie, liderul Partidului AUR, George Simion, și soția sa, Ilinca, au devenit părinți. Primul copil al cuplului este un băiat, iar tatăl a ținut să-i...
#vizita Trump Marea Britanie , #presedinte SUA
Comentarii
Poza Vintage
Vintage
rank 5
"Membrii familiei Trump si-au dezvaluit vizita..."
Poza Teddy62
Teddy62
rank 5