Nou scandal la Casa Alba: Ginerele lui Trump a fost inregistrat la vot ca femeie timp de opt ani

Miercuri, 27 Septembrie 2017, ora 22:26
4575 citiri
Nou scandal la Casa Alba: Ginerele lui Trump a fost inregistrat la vot ca femeie timp de opt ani
Foto: Arhiva/Hepta.ro

Jared Kushner, consilier si ginere al presedintelui Donald Trump, a fost inregistrat la vot ca femeie timp de opt ani.

Datele Comisiei Electorale din statul New York afirma ca sexul lui Kushner este "femeiesc". Datele arata ca el s-a inregistrat la vot in noiembrie 2009.

Nu este clar daca a fost vorba de o greseala sau de o chestiune intentionata. Kushner a votat ultima data pe 8 noiembrie 2016, in scrutinul castigat de socrul sau. El nu a comentat situatia.

Inacuratetea este cu atat mai notabila tinand cont de interesul administratiei Trump in fraudele electorale. De fapt, presedintele sustine ca ar fi castigat votul popular, daca nu ar fi existat "milioane de oameni care au votat ilegal".

Trump a format un consiliu prezidential pentru a analiza aceasta chestiune. Mai exact, Comisia pentru Integritatea Alegerilor, condusa de vicepresedintele Mike Pence si de secretarul de Stat din Kansas, Kris Horbach, este insarcinata cu anchetarea afirmatiei lui Trump ca intre trei si cinci milioane de oameni au votat ilegal in 2016.

Peste 40 de state au refuzat initial sa predea informatiile cerute de comisie, ce includ numele complete ale persoanelor inrregistrate, adresele, data nasterii, partidele politice si ultimele patru cifre din numerele de asigurari sociale.

"In cel mai bun caz, comisia a fost infiintata ca pretext pentru a valida adevarul alternativ al lui Trump privind alegerile, iar in cel mai rau caz este un instrument pentru a comite suprimare a voturilor pe scara larga a voturilor", a spus guvernatorul de Virginia, Terry McAuliffe, in perioada respectiva.

Este putin probabil ca inregistrarea gresita a lui Kushner sa fie considerate frauda. Potrivit profesorului de drept Justin Levitt, acuzatiile de frauda necesita "o intentie de a oferi informatii false".

Noua dezvaluire vine la scurt timp dupa ce presa a scris ca atat Kushner, cat si sotia sa, Ivanka Trump, au folosit adresele personale de e-mail pentru mailuri de serviciu.

Folosirea unor conturi private de e-mail poate impiedica accesul la documente oficiale jurnalistilor, congresmenilor si altora care doresc sa obtina acces la informatii disponibile in mod public.

Folosirea e-mailului personal de catre Hillary Clinton, cand era secretar de Stat, a fost tinta frecventa de critica din partea campaniei lui Trump. Actualul lider la Casa Alba a sugerat chiar ca Hillary Clinton sa fie inculpata pentru o infractiune.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Declarațiile preotului Nicolae Tănase sunt ”o invitație la viol”. Ministra Justiției intervine
Ministra Justiţiei, Alina Gorghiu a spus, referitor la afirmaţiile preotului Nicolae Tănase de la Valea Plopului potrivit cărora fetele care sunt agresate sexual ar trebui să intre la...
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
#Jared Kushner inregistrat vot femeie, #frauda electorala ginere Trump , #presedinte SUA