Ziare.com

Ordinul lui Trump impotriva imigrantilor afecteaza traficul aerian: interdictia se aplica si echipajelor de zbor

Duminica, 29 Ianuarie 2017, ora 13:30

   

Ordinul lui Trump impotriva imigrantilor afecteaza traficul aerian: interdictia se aplica si echipajelor de zbor
Asociatia Internationala pentru Transporturi Aeriene a anuntat sambata noaptea ca si membrii echipajelor de zbor originari din cele sapte tari predominant musulmane, incluse in ordinul executiv semnat de Donald Trump, sunt vizati de interdictia de a intra in Statele Unite, transmite Reuters.

Reprezentantii Vamii au transmis organizatiei internationale ca toti cetatenii care detin pasapoarte din Iran, Irak, Siria, Libia, Somalia, Sudan si Yemen, inclusiv membrii echipajelor de zbor, au interdictie din a intra in Statele Unite.

Companiile aeriene ar putea sa se confrunte cu mari obstacole in pregatirea echipajelor de zbor pentru aeronavele cu destinatia Statele Unite.

De asemenea, companiile aeriene ar putea sa fie nevoite sa anuleze anumite curse directe din cauza interdictiei care ii vizeaza pe pasageri, pentru ca aproximativ 35.000 de cetateni iranieni au vizitat in urma cu doi ani SUA.

Presedintele Donald Trump a semnat vineri noaptea un ordin executiv care interzice cetatenilor din sapte tari predominant musulmane sa intre pentru o perioada initiala de 90 de zile in Statele Unite.

Trump interzice intrarea in SUA a refugiatilor, dar si a cetatenilor din sapte tari musulmane. Reactii de ingrijorare din toata lumea

Se pare ca acest ordin nu ii vizeaza si pe posesorii de "carti verzi", desi un anunt in acest sens a fost facut anterior de Departamentul de Securitate Interna.

Companiile Emirates, Etihad Airways si Qatar Airways au anuntat anterior ca doar pasagerii cu vize de rezidenta permanenta sau cu pasapoarte diplomatice vor putea calatori in Statele Unite.

Reprezentantii Emirates au precizat ca un numar mic din clientii companiei au fost afectati de aceasta interdictie.


Urmareste Ziare.com si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Ziare.com.

Sursa: NEWS.RO

Articol citit de 4066 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Acesta tara "democrata"usa va fi alaturi de sudan si nord corea

pe lista amnesty international la urmatoarea evaluare a democratiei si ale human rights!!

 

Cate puncte incalca Trump din acesta list?? 15 din 15??

1. We Are All Born Free & Equal. We are all born free. We all have our own thoughts and ideas. We should all be treated in the same way.

2. Don’t Discriminate. These rights belong to everybody, whatever our differences.

3. The Right to Life. We all have the right to life, and to live in freedom and safety.

4. No Slavery. Nobody has any right to make us a slave. We cannot make anyone our slave.

5. No Torture. Nobody has any right to hurt us or to torture us.

6. You Have Rights No Matter Where You Go. I am a person just like you!

7. We’re All Equal Before the Law. The law is the same for everyone. It must treat us all fairly.

8. Your Human Rights Are Protected by Law. We can all ask for the law to help us when we are not treated fairly.

9. No Unfair Detainment. Nobody has the right to put us in prison without good reason and keep us there, or to send us away from our country.

10. The Right to Trial. If we are put on trial this should be in public. The people who try us should not let anyone tell them what to do.

11. We’re Always Innocent Till Proven Guilty. Nobody should be blamed for doing something until it is proven. When people say we did a bad thing we have the right to show it is not true.

12. The Right to Privacy. Nobody should try to harm our good name. Nobody has the right to come into our home, open our letters, or bother us or our family without a good reason.

13. Freedom to Move. We all have the right to go where we want in our own country and to travel as we wish.

14. The Right to Seek a Safe Place to Live. If we are frightened of being badly treated in our own country, we all have the right to run away to another country to be safe.

15. Right to a Nationality. We all have the right to belong to a country.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor