Rusii care il iubesc pe Trump: O strada ar putea primi numele lui

Marti, 10 Ianuarie 2017, ora 12:38
3332 citiri
Rusii care il iubesc pe Trump: O strada ar putea primi numele lui
Foto: Facebook/Donald J. Trump

Oamenii din oraselul Reazan din Rusia par ca il iubesc pe Donald Trump.

Atat de drag le este presedintele ales al Statelor Unite ale Americii, incat oamenii au facut o petitie pentru ca o strada din oras sa fie redenumita Donald Trump Street, transmite CNN.

Strada se numeste Godless, inca de pe vremea comunistilor si se pare ca deja sute de persoane vor sa ii schimbe denumirea si au semnat petitia.

"Unii au considerat-o o gluma si au semnat ca era distractiv, altii au facut-o pentru normalizarea relatiiolor SUA-Rusia, iar altii au semnat pentru ca nu le place numele de Godless", a spus Sergey Bizyukin, un tanar de 34 de ani care a insotit echipa CNN la o plimbare pe strada respectiva.

Serghei Bizyukin, care a si pornit petitia, recunoaste ca gestul sau este mai putin despre Trump, ci mai degraba vrea sa se foloseasca de popularitatea republicanului in Rusia pentru a pleda pentru schimbarea relatiilor SUA-Rusia.

Bizyukin spune ca de multe ori America este prezentatata, pe nedrept, drept o amenintare pentru Rusia, dar ca oamenii din orasul sau au o atitudine pozitiva.

Multi dintre oamenii din acest oras considera ca Administratia Trump va imbunatati relatiile cu Rusia, pornind de la faptul ca intre Vladimir Putin si Donald Trumo exista o relatie buna. "Au legaturi bune. Vladimir Vladimirovici Putin il respecta pe Donald Trump, asa cum Donald Trump il respecta pe Vladimir Vladimirovici Putin", a spus un localnic.

O femeie a vorbit admirativ despre presedintele ales al Americii. "Cred ca vor fi prieteni si totul va fi bine. Imi place Trump. Imi place familia sa, legaturile lui cu copiii, cu sotia - toate astea. El nu vrea sa mearga la razboi, el vrea sa isi faca prieteni. Ce e rau in asta?", a punctat ea.

Chiar si asa, nu toti oamenii din Reazan cred ca e o idee buna ca strada Godless sa se numeasca Donald Trumo Street. "Ar putea fi un semn de respect pentru Trump. Atat. Dar nu ar trebui sa o facem acum, poate mai tarziu", a sustinut cineva.

Petitia tanarului a imprumutat chiar si sloganul de campanie al lui Trump: "Let's Make America Great Again" (Sa facem America minunata/mareata din nou) si are drept slogan "Sa facem Reazan minunat din nou".

Pe langa faptul ca multi locuitori se opun, petitia mai intampina o problema. Consiliul municipal din Reazan sustine ca strazile nu pot fi numite dupa oameni care sunt inca in viata.

Reazan se afla la 200 de km distanta de Moscova si are o populatie de aproximativ 500.000 de persoane.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#petitie strada Rusia Trump, #strada Rusia numita Trump, #Donal Trump presedinte America , #presedinte SUA