Trump a facut o gafa si ca ajutor al Mosului

Marti, 25 Decembrie 2018, ora 12:21
3648 citiri
Trump a facut o gafa si ca ajutor al Mosului
Foto: captura TV

Presedintele american Donald Trump si sotia sa, Melania, s-au numarat si in acest an printre numerosii voluntari care in Ajun au raspuns apelurilor telefonice din partea mai multor copii nerabdatori, care s-au interesat despre "traseul" lui Mos Craciun - monitorizat si de aceasta data de catre NORAD, Comandamentul Nord-American de Aparare Aerospatiala, informeaza DPA.

Trump si sotia sa au preluat separat cateva apeluri telefonice langa pomul de Craciun, printre care si pe cel al unui baietel pe nume Coleman, care a fost intrebat de presedinte daca inca mai crede in "Santa".

"Pari ca te simti bine. Inca mai crezi in Mosul? Pentru ca la sapte ani nu mai e important, nu-i asa?" a spus Trump razand, fara a auzi raspunsul de la celalalt capat al firului.

Din 1955, in fiecare an, de Craciun, NORAD monitorizeaza "traseul" Mosului, alaturi de numerosi voluntari, care ii ajuta pe militari sa raspunda telefoanelor si e-mail-urilor copiilor.

Totul a inceput cu o reclama pentru lantul de magazine Sears intr-un ziar local din Colorado, care indemna copiii sa-l sune pe Mos Craciun.

Din cauza unei greseli de tipar, numarul aparut in ziar nu era al magazinului, ci facea legatura telefonica la NORAD.

Initial surprins cand un baietel l-a intrebat daca este cu adevarat Mos Craciun, ofiterul de serviciu al NORAD din acea zi, colonelul Harry Shoup, a intrat in joc. A dat instructiuni subalternilor sa furnizeze informatii despre localizarea lui Mos Craciun si a sunat la un post de radio local pentru a anunta ca pe cer a fost zarit un obiect straniu.

Monitorizarea, realizata, potrivit NORAD, cu ajutorul ''senzorilor cu infrarosu din nasul lui Rudolf'', unul dintre cei noua reni inhamati la sania lui Mos Craciun, a devenit o adevarata traditie in SUA.

Calatoria este redata in timp real pe site-ul NORAD (www.noradsanta.org) si pe contul de Twitter asociat (@NoradSanta) .

„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
„Ne mai gândim”. Nicolae Ciucă s-ar vedea în turul doi la prezidențiale cu Marcel Ciolacu, dacă coaliția nu va avea candidat comun
Discuţiile despre candidaţii la alegerile prezidenţiale vor avea loc, între PNL şi PSD, după alegerile din data de 9 iunie, declara liderul liberal Nicolae Ciucă. Ciucă admite că, dacă...
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Cum exploatează Piedone strategia „omului din popor”. Politolog: ”Dejunul cu muncitori este de manual”
Primarul de la Sectorul 5, Cristian Popescu Piedone, este cotat cel mai bine în majoritatea sondajelor de opinie pentru a câștiga Primăria Capitalei. El este văzut adesea „pe teren”,...
#Trump ajutor Mos gafa, #Trump telefoane mos NORAD , #presedinte SUA