Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"

Miercuri, 11 Ianuarie 2017, ora 22:29
8440 citiri
Trump acuza CNN ca transmite "stiri false". Postul TV spune ca are "surse atent verificate"
Foto: CNN

CNN a anuntat miercuri seara ca decizia postului de televiziune de a publica un material "din surse atent verificate" despre documente neautentificate ale agentiilor de informatii americane cu privire la Donald Trump este complet diferita de decizia jurnalistilor Buzzfeed de a publica note lipsite de orice baza.

Anuntul postului de televiziune vine dupa ce presedintele-ales a atacat CNN pentru transmiterea de "stiri false" si a explicat ca Buzzfeed nu reprezinta altceva decat o "gramada de gunoi", transmite Reuters.

Donald Trump a participat la prima conferinta de presa din ultimele doua luni, in care a refuzat sa accepte o intrebare de la reporterul CNN, sustinand ca postul de televiziune promoveaza "stiri false".

De asemenea, presedintele-ales a atacat extrem de dur publicatia Buzzfeed, sustinand ca site-ul nu reprezinta altceva decat "o gramada de gunoi" si a precizat ca jurnalistii ar trebui sa-si ceara scuze pentru publicarea unui raport compromitator cu informatii neautentificate.

"Organizatia dvs este oribila", i-a spus miliardarul republican unui jurnalist Buzzfeed, care a insistat sa raspunda la una dintre intrebarile sale in cadrul conferintei de presa de la Trump Tower din Manhattan.

Anterior, purtatorul de cuvant al presedintelui-ales a sustinut ca decizia jurnalistilor de a publica raportul cu informatii neverificate nu reprezinta altceva decat "o trista incercare de a obtine mai multe click-uri" pe Buzzfeed.

"Este pur si simplu scandalos si iresponsabil ca un blog stangist, care s-a aratat in mod deschis ostil presedintelui-ales in timpul campaniei, sa arunce pe internet informatii extrem de false si cu aluzii sexuale cu doar cateva zile inainte de depunerea juramantului", a explicat purtatorul de cuvant Spicer.

Jurnalistii Buzzfeed au publicat dimineata un raport a carui autenticitate nu a putut sa fie verificata si care contine date despre modul cum agentiile de spionaj ruse au adunat in ultimii cinci ani informatii compromitatoare si inregistrari de natura sexuala pentru a-l santaja pe Donald Trump.

Se pare ca raportul a fost deja prezentat saptamana trecuta de catre serviciile secrete americane in cadrul unei intalniri cu republicanul Donald Trump, precum si presedintele Barack Obama.

Acest raport compromitator a fost redactat de un fost ofiter al agentiilor de spionaj ruse, care a precizat ca agentii FSB au reusit sa-l compromita pe miliardarul republican cu activitatile sale de la Moscova si sa adune informatii esentiale pentru a-l santaja pe presedintele-ales al SUA.

Autoritatile ruse l-au cultivat in ultimii cinci ani pe Donald Trump, dupa ce au primit ordin direct in acest sens de la presedintele Vladimir Putin.

Comportamentul lui Donald Trump la Moscova ar fi inclus "acte sexuale perverse", care au fost aranjate si monitorizate de catre FSB. In acest sens, miliardarul republican ar fi fost filmat in timp ce intretinea relatii sexuale cu mai multe prostituate, in urma cu patru ani, in hotelul Ritz Carlton din Moscova.

Moscova a colaborat cu reprezentantii campaniei republicane pentru a transmite informatii importante despre democrata Hillary Clinton.

FBI ancheteaza in acest moment veridicitatea informatiilor incluse in raport, care au fost puse la dispozitie vara trecuta de un fost agent britanic cu o activitatea credibila.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Trump CNN scandal, #Trump scandal sexual , #presedinte SUA