Cele mai scumpe case din lume

Sambata, 27 Septembrie 2008, ora 11:53
4900 citiri
Cele mai scumpe case din lume

Piscine cu oglinzi, sali de cinema, mai multe gradini, un teren de golf, unul de tenis sau liftul interior sunt doar cateva din dotarile celor mai scumpe case din lume.

Preturile unor astfel de case pornesc de la 75 de milioane de dolari, iar pozitionarea lor, dotarile si dependintele cresc pretul cu mult peste 100 milioane, informeaza revista americana Forbes.

"Casa prieteniei" din Palm Beach apartine lui Donald Trump si a fost achizitionata in urma unei licitatii cu pretul de 41,25 milioane de dolari. In prezent, resedinta este evaluata la 125 de milioane. Spatiul de casa este suficient de mare pentru mai multe hoteluri, este dotata cu sala de gimnastica, teren de tenis, piscina si fantana arteziana.

Resedinta lui Joel Horowitz, cofondatorul brandului Tommy Hilfiger, este una din cele mai scumpe din lume, evaluata la 100 milioane de dolari. Pe un teren de peste 800.000 metri patrati, amplasata pe malul lacului Tahoe si inconjurata de padure, resedinta detine propriul cinematograf, piscine si o bucatarie construita din marmura si granit.

Tot la 100 de milioane de dolari este evaluata o alta casa, aflata printre cele mai scumpe din lume, situata in Turcia. Are 64 de camere si vedere la canalul Bosfor. Este decorata cu sculpturi din aur, iar camerele sunt luminate de candelabre din cristal. Resedinta are chiar si propriul debarcader.

La 90 de km de Moscova se afla resedinta Eurasia, de peste 3500 de metri patrati, evaluata tot la 100 de milioane de dolari. Este dotata cu bai rusesti si turcesti, un centru complet de recreere, sala de gimnastica, piscina si sauna.

In Londra se afla o alta resedinta grandioasa, cu lift de sticla in interior, o baie turceasca si o piscina tot din sticla. Este evaluata la 99 de milioane de dolari si se intinde pe o suprafata de peste 8000 de metri patrati.

Una din casele ieftine din topul celor mai scumpe case din lume este evaluata la 75 milioane de dolari si este situata in Bridgehampton (New York). Resedinta "Trei Lacuri" are o vedere splendida la apa, este inconjurata de 14 gradini si este dotata cu teren de tenis si golf, precum si cu o casa speciala de oaspeti.

Revista Forbes este una din cele mai importante publicatii de pe piata media americana si internationala, fiind citita in intreaga lume. Cu aparitie bilunara, traditia Revistei consta si in topurile alcatuite, in special Forbes 400 in care este data publicitatii o lista a celor mai bogati 400 de americani si cea a miliardarilor din intreaga lume.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în Windows 11. Cum pot fi dezactivate
Microsoft vrea să introducă reclame în meniul de Start al Windows 11, conform informațiilor oferit de utilizatorii beta din Statele Unite. Experimentul se aliniază practicii companiei de a...
#scumpe case, #Donald Trump, #Forbes, #top , #stiri Donald Trump