Cumparati case, spune Donald Trump

Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 18:10
3605 citiri
Cumparati case, spune Donald Trump
Foto: ABC News

Latifundiarul american Donald Trump sfatuieste oamenii sa cumpere proprietati imobiliare.

"Sunt timpuri minunate pentru a cumpara o casa", a declarat Trump, in cadrul emisiunii "Good Morning America", citat de ABC News.

"Este posibil sa va pierdeti casa pe care o aveti pe moment si sa puteti cumpara una mai buna", a adaugat omul de afaceri.

Trump a recunoscut ca luarea unui credit pentru cumpararea unei proprietati este dificila si a blamat bancile pentru ca nu acorda imprumuturi mai mari.

"Ceea ce fac bancile este oribil", a spus magnatul. "Bancile au miliarde si miliarde de dolari de la contribuabili, dar nu incearca sa-i imprumute pe acestia", a adaugat el.

Solutia, crede Trump, este sa fie cumparate casele intrate in proprietatea bancilor, in urma crizei imobiliare incepute anul trecut, determinand bancile sa finanteze persoanele care doresc sa cumpere proprietati pe care acestea incearca sa le vanda.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#Donald Trump imobiliare, #cumparare case SUA , #stiri Donald Trump