Trump nu isi cere scuze pentru comentariul cu menstruatia jurnalistei: Pretuiesc femeile

Luni, 10 August 2015, ora 13:42
3082 citiri
Trump nu isi cere scuze pentru comentariul cu menstruatia jurnalistei: Pretuiesc femeile
Foto: Donaldjtrump.com

Donald Trump, care vrea sa ocupe fotoliul de la Casa Alba, sustine ca nu are de ce sa ceara scuze, dupa ce a sugerat ca o jurnalista s-a luat de el pentru ca era in perioada menstruatiei.

Criticii candidatului pentru nominalizarea republicana la alegerile prezidentiale din SUA au avertizat ca omul de afaceri a mers prea departe cu acest atac la adreasa ziaristei, insa Trump a insistat ca el, in realitate, pretuieste femeile, potrivit Reuters.

Donald Trump o comite din nou: Acuza o jurnalista ca s-a luat de el pentru ca era la menstruatie

"Am avut relatii extraordinare cu femei din mediul de afaceri. Sunt niste directori executivi grozavi. Sunt fenomenale", a declarat Donald Trump, duminica seara, la postul ABC News, in contextul comentariului rautacios care a vizat-o pe jurnalista Megyn Kelly de la Fox News.

Intrebat daca nu cumva a mers prea deparate, miliardarul a raspuns: "Nu, chiar deloc".

In plus, Trump a declarat pentru CNN ca are "relatii minunate" cu femeile si chiar a angajat mii de doamne sa lucreze pentru el de-a lungul timpului, inclusiv in functii de conducere. "Pretuiesc femeile", a subliniat candidatul republican.

Miliardarul a facut saptamana trecuta un comentariu malitios la adresa jurnalistei Megyn Kelly de la Fox News, despre care a spus ca "ii curgea sange din ochi, ii curgea sange si din alt loc".

Kelly a co-moderat dezbaterea televizata a candidatilor republicani de joi seara si i-a pus lui Donald Trump intrebari incomode cu privire la declaratiile pe care omul de afaceri le-a facut despre femei.

Lupta crancena pentru Casa Alba: Donald Trump, criticat la dezbaterea republicanilor (Video)

Miliardarul s-a numarat printre cei zece favoriti republicani care au participat la dezbaterea transmisa de Fox News si urmarita de 24 de milioane de telespectatori.

Megyn Kelly l-a intrebat pe Trump de ce ar trebui alegatorii sa voteze un barbat care le-a numit pe femei "scroafe grase, catele, lenese si animale dezgustatoare". Miliardarul a glumit spunand ca a numit-o asa doar pe vedeta TV Rosie O'Donnell.

Dupa dezbatere, Donald Trump a atacat-o pe Kelly in repetate randuri, atat pe Twitter, cat si in interviuri televizate.

Drept urmare, Trump a fost scos de pe lista invitatilor la un forum important organizat in Atlanta de RedState, un blog conservator de anvergura in Statele Unite.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
Ciolacu laudă candidatura lui Firea la primărie: "Este cea mai bună alegere pentru bucureștenii care își doresc mai puțin spectacol"
După decizia luată în coaliția PSD-PNL de a retrage sprijinul pentru candidatura lui Cătălin Cîrstoiu la primăria Capitalei, Marcel Ciolacu o prezintă pe Gabriela Firea ca cea mai bună...
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Iohannis, întrebat de ce a mers în Coreea de Sud cu un avion de lux: „Am venit cu o aeronavă mică. Nu ştiu cum definiţi un avion de lux”
Klaus Iohannis a răspuns marţi, 23 aprilie, de ce s-a deplasat în Coreea de Sud cu un avion de lux în timp ce miniştrii au mers cu un avion de linie, precizând că a venit într-o deplasare...
#Trump scuze jurnalista, #Trump scuze menstruatie, #Trump menstruatie jurnalista , #stiri Donald Trump
Comentarii
Poza Carrandash
Carrandash
rank 1