Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dorinel Munteanu: Stiu cine este de vina pentru demiterea mea

Miercuri, 31 Decembrie 2008, ora 10:58
2211 citiri
Dorinel Munteanu: Stiu cine este de vina pentru demiterea mea

Dorinel Munteanu uita de experienta trista de la Steaua petrecand mai mult timp cu familia la schi in Austria, desi a declarat ca ii este greu sa uite tot ce a patit in scurta perioada cand a fost antrenorul echipei din Ghencea.

Munti a declarat ca nu a semnat nicio reziliere a contractului, in acte este inca antrenorul Stelei, dar acum este in concediu, a declarat acesta pentru Pro Sport.

Fostul antrenor al Stelei, proaspat inlocuit cu Marius Lacatus, a precizat ca va semna rezilierea in primele zile ale anului 2009.

"Sincer, nu ma asteptam sa nu prind returul... Nu credeam ca pot fi demis asa... fara sa mi se spuna in fata cu ce am gresit. Normal era ca domnul Becali sa vorbeasca si cu mine. Nu m-a anuntat nici pana azi ca nu mai sunt antrenorul Stelei. Dar acum e un capitol incheiat", a declarat Munteanu.

Munti a mai spus ca nu are nimic in Germania asa cum se vehicula in presa in ultimele zile si ca este complicat sa se intoarca la Universitatea Cluj. Desi a trecut prin aceasta experienta trista, el a declarat ca nu ii poarta pica Fiarei, ci ii ureaza noroc.

"Ca si coleg, ii urez sa aiba noroc. Nu e el de vina pentru ce mi s-a intamplat mie, cel putin asa sper. Si chiar daca mai tinea legatura cu fotbalistii, nu m-au lucrat ei. Dimpotriva, au fost cu mine, ne-am respectat reciproc", a mai adaugat Dorinel Munteanu.

Fostul antrenor al clubului din Ghencea spune ca stie cine este de vina pentru demiterea lui, dar nu da nume.

"Nu vreau sa dau nume. Toata aceasta poveste cu demiterea mea nu e deloc intamplatoare si, sincer, ma oboseste cand ma gandesc la o conspiratie. Acum stiu cam care au fost persoanele care nu m-au dorit la Steaua. Mi-am dat seama din declaratiile pe care le-au facut dupa ce am fost demis.

Cand am venit la echipa, ma asigurau de sprijinul lor. Acum stiu cine a fost cu adevarat langa mine si cine nu. Nu dau nume, dar se stiu ei foarte bine. Fotbalistii au fost cu mine, dar anumiti oameni din loja nu, a spus Munteanu.

Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Comandantul militar al CSA Steaua, reacție neașteptată către FCSB înainte de câștigarea titlului
Clubul CSA Steaua are o reacție categorică față de FCSB înainte de finalul acestui sezon. CSA Steaua București a fost declarată deținătoarea de drept a palmaresului 1947-1998, pe care...
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
#demisie Dorinel Munteanu, #Munteanu concediu Austria, #dorinel munteanu, #Steaua, #Gigi Becali , #antrenor