Numirea lui Dorinel Munteanu ii agita pe fanii din Rusia

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Sambata, 29 Decembrie 2012, ora 20:10
2427 citiri
Numirea lui Dorinel Munteanu ii agita pe fanii din Rusia

Numirea lui Dorinel Munteanu in functia de antrenor principal al Mordoviei Saransk i-a agitat pe fanii micutei echipe ruse.

Pe unul dintre site-urile suporterilor, acestia au facut o ampla analiza a deciziei conducerii iar concluziile nu sunt imbucuratoare pentru antrenorul roman.

"Numirea lui Dorinel in functia de antrenor principal este contradictorie si iata de ce. Aceasta decizie a surprins pe foarte multi dintre noi, mai ales ca din momentul in care a fost anuntata plecarea fostului antrenor, romanul nu s-a aflat printre favoritii la a-i urma pe banca tehnica. De fapt, pe lista scurta se aflau nume mari, la nivelul fotbalului rus, insa a fost preferat fostul tehnician al lui Dinamo Bucuresti, un om cu putina experienta in antrenorat, insa cu un CV bogat ca si jucator", incep fanii analiza lui Munteanu.

"Ultrasii" Mordoviei sunt ingrijorati si de faptul ca "Munti" se afla la prima experienta in strainatate, ca antrenor, si considera ca sefii clubului nu trebuiau sa experimenteze, tinand cont de situatia delicata din clasament.

"In primul rand, romanul nu a mai antrenat echipe din strainatate, mai ales cu unele cu atat de multe probleme. Vorbim de un campionat cu program aglomerat, cu deplasari lungi, in care conteaza chiar si cea mai mica eroare facuta de staff. Avand in vedere locul din clasament, este momentul pentru ca antrenorul sa puna bazele unei noi echipe pentru ca vrem sa ramanem in prima liga.

Dar asta e problema. Va putea Dorinel sa reconstruiasca echipa? Va reusi el sa se inteleaga cu jucatorii, sa si-i apropie pe veterani si sa ii controleze pe tinerii impulsivi? E clar ca romanul nu are experienta in a pregati cluburi aflate in situatia Mordoviei, el devenind "principal" doar din anul 2008", mai scriu rusii.

Totusi, desi au multe semne de intrebare legate de sosirea lui Dorinel Munteanu, fanii incheie intr-o nota pozitiva:

"Mult succes, Dorinel!"

Oficialii clubului Mordovia Saransk au anuntat, vineri, ca Dorinel Munteanu a semnat un contract valabil un an si jumatate cu formatia rusa.

Mordovia ocupa ultimul loc in clasamentul primei ligi din Rusia iar obiectivul tehnicianului roman este evitarea retrogradarii.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dorinel Munteanu Mordovia Saransk, #Dorinel Munteanu antrenor Rusia, #fani Rusia Dorinel Munteanu , #antrenor