Dorinel refuza nationala

Marti, 29 Martie 2011, ora 08:50
1125 citiri
Dorinel refuza nationala

Vazut de multi ca unul dintre oamenii care pot veni in locul lui Razvan Lucescu la echipa nationala, Dorinel Munteanu, antrenorul liderului Otelul Galati, sustine ca nu este pregatit pentru o asemenea functie.

Daca despre el crede ca nu poate face fata la nationala, "Munti" il propune pe Victor Piturca, fostul antrenor al Stelei fiind unul dintre cei putini care pot scoate prima reprezentativa din subsolul clasamentelor internationale.

"Suntem dezamagiti. Sper ca marti sa castigam si apoi sa se traga concluziile dupa aceasta dubla. Asta este, trebuie sa acceptam situatia. Suntem intr-o criza profunda la echipa nationala si trebuie sa facem cu totii ceea ce putem ca sa iesim din aceasta criza.

Eu ma bucur si-mi face o mare cinste faptul ca se gandeste cineva la mine ca un posibil antrenor al echipei nationale, dar nu sunt pregatit pentru asa ceva, nu am experienta necesara. Ca sa fii antrenor la nationala trebuie sa indeplinesti multe criterii. Nu cred ca la momentul acesta sunt multi antrenori in Romania care sa poata scoate nationala din aceasta pasa proasta. Da, Piturca poate fi unul dintre ei, dar eu nu spun ca trebuie schimbat Razvan", a declarat Dorinel Munteanu in cadrul unei conferinte de presa.

Partida Romania - Luxembrug, contand pentru preliminariile Campionatului European din 2012, se va disputa marti, de la ora 20:45.

Intalnirea de la Piatra Neamt va fi transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

M.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Gabriela Firea a intrat în campanie electorală încă din prima zi de la nominalizare: „Acum avem o şansă în plus. Votul trebuie să fie util”
Preşedintele PSD Bucureşti, Gabriela Firea, proaspăt desemnată candidatul social-democraților la Primăria Capitalei, și-a început deja discursurile de candidat, marți, 23 aprilie, la nici...
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
Ciolacu, dragoste cu năbădăi cu Firea. Uite catastrofa, nu mai e catastrofa
A ieșit domnul Marcel Ciolacu, premierul României și liderul PSD, la o conferință de presă alături de Gabriela Firea, să spună în fața tuturor cât este de deșteaptă și frumoasă,...
#Dorinel refuza echipa nationala, #Romania Luxemburg LIVE, #Piturca selectioner Romania , #Otelul Galati