Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dorinel Munteanu a dat Steaua in judecata

Joi, 14 Ianuarie 2010, ora 17:11
1684 citiri
Dorinel Munteanu a dat Steaua in judecata

Gruparea din Bulevardul Ghencea are din ce in ce mai multe probleme, dupa ce fostul tehnician si jucator al Stelei, Dorinel Munteanu, a dat clubul in judecata.

"Neamtul" si-a chemat fosta echipa in instanta deoarece clubul nu i-a achitat taxele catre statul german pentru veniturile pe care Munteanu le-a dobandit pe vremea cand evolua si antrena in Ghencea.

Astfel, la finalul anului trecut, actualul antrenor al Otelului Galati a fost somat de fiscul german sa plateasca taxe in valoare de aproape 95.000 de euro. Dorinel sustine ca fosta sa echipa nu l-a instiintat de existenta acestei probleme.

"Din pacate, desi nu am dorit, a trebuit sa ajung cu cei de la Steaua in instanta. Am fost somat de anul trecut de catre fiscul german sa platesc niste impozite catre stat, de care eu n-am avut cunostinta. Vreau sa va spun sincer ca Steaua Bucuresti nu mi-a adus niciodata la cunostinta eventualele imposibilitati de plata sau intarzieri in ceea ce priveste aceste sume, pe care aveau obligatia de a le achita.

Aici este vorba despre salariul meu net pe care l-am primit de la Steaua pe vremea cand eram jucator. Iar, din cate am inteles, si din perioada in care eram antrenor. Am incercat sa rezolv pe cale amiabila aceasta problema, dar cei de la Steaua nu mai recunosc aceste sume. I-am cautat pe domnul Argaseala si pe domnul Gherghisor. Avocatii mei stiu mai in detaliu toate datele acestui caz", a declarat Dorinel Munteanu pentru Prosport.

Aceasta nu este singura problema de acest fel a Stelei, joi, Andrei Penescu amenintand ca va depune un memoriu la FRF, daca Steaua nu achita ultima transa pentru Cristi Tanase, cifrata la 700.000 de euro.

Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe...
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
#dorinel munteanu, #Steaua Bucuresti, #datorii fisc, #Steaua data judecata , #stiri Dorinel Munteanu