Porumboiu vrea sa-i ofere un nou contract lui Dorinel

Miercuri, 12 Martie 2008, ora 14:13
1302 citiri
Porumboiu vrea sa-i ofere un nou contract lui Dorinel

Patronul lui FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, ca intentioneaza sa-i prelungeasca intelegerea lui Dorinel Munteanu, scadent peste un an si jumatate, fiind convins ca echipa va ajunge in cupele europene, informeaza NewsIn.

"Dorinel nu va pleca de la echipa indiferent de ce se intampla. Are un mandat de dus la bun sfarsit si sper sa-l conving sa-si prelungeasca intelegerea cu noi. Ii prevad o cariera stralucita ca antrenor si sper ca in CV-ul lui sa fie trecut faptul ca e primul antrenor din istoria clubului nostru care duce echipa intr-o cupa europeana", a declarat Adrian Porumboiu.

Finantatorul vasluienilor a mai spus ca echipa sa nu este in criza desi nu reuseste sa castige: "Vad pesimism si neincredere in jurul echipei, dar cine este cu adevarat alaturi de aceasta formatie va vedea care vor fi rezultatele din urmatoarele jocuri. Probabil vom mai pierde un meci, doua, dar mai sunt multe partide de disputat, iar asta nu inseamna ca ne-am indepartat de obiectiv".

Reactiile lui Porumboiu au venit in urma zvonurilor conform carora Dorinel Munteanu ar putea fi inlocuit de la FC Vaslui pentru ca echipa moldoveana a inregistrat o singura victorie in acest an in Liga I, 3-0 cu Dacia Mioveni, si doua rezultate de egalitate, 0-0 cu Gloria Bistrita si Universitatea Cluj.

Porumboiu a adaugat ca FC Vaslui are un program dificil, dar a precizat ca are incredere in echipa sa: "Vom juca cu Galatiul, Timisoara si Steaua si sunt ferm convins ca prin punctele obtinute vom lua o optiune importanta pentru Cupa UEFA. Nu am pus presiune pe jucatori, insa au un cazan deasupra capului care va da in clocot o data cu rezultatele pe care le vor obtine in urmatoarele meciuri".

Omul de afaceri a admis faptul ca moldovenii ar accepta si o participare in Cupa UEFA Intertoto: "Mergem si in Intertoto pentru ca e mult mai usor, se joaca un singur tur, iar daca il vom trece vom intra in UEFA. E o solutie, dar obiectivul nostru ramane calificarea directa in Cupa UEFA si declaram oficial ca am devenit oficial sustinatorii Unirii Urziceni in Cupa Romaniei".

Patronul galben-verzilor a anuntat ca stadionul vasluian va intra cat de curand intr-un proces de modernizare: "In urmatoarele zile va demara o ampla operatiune de marare a capacitatii stadionului si de montare a instalatiei de nocturna la stadionul de antrenamentul".

La randul sau, antrenorul Dorinel Munteanu a afirmat ca echipa sa va avea un meci greu contra Otelului Galati, in etapa a 23-a a Ligii I: "Va fi extrem de greu cu Otelul. Galatiul joaca fotbal indiferent de adversarii de pe teren. Ii respectam, dar obiectivul nostru e de a lua un punct sau puncte".

Partida Otelul Galati-Sporting Vaslui, din etapa a 23-a a Ligii I, se va disputa sambata, de la ora 15:00.

Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Anunțul făcut de primarul din Galați, alături de Dorinel Munteanu: ”Se va ridica la suma de 100 de milioane de euro”
Primarul oraşului Galaţi, Ionuţ Pecheanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, începerea studiului de fezabilitatea în vederea construirii unui stadion de 25-30.000 de locuri, pe...
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Grindeanu, avertisment pentru Piedone: ”Votanţii de stânga, într-o proporţie covârşitoare, merg către candidatul nostru”
Prim-vicepreşedintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat, miercuri, 24 aprilie, că soluţia pe care PSD a adoptat-o, de a candida Gabriela Firea, le dă o anumită siguranţă că votanţii de...
#dorinel munteanu, #Adrian Porumboiu, #FC Vaslui, #Liga I , #stiri Dorinel Munteanu