Administratorul mosiei Elenei Udrea de la Nana, arestat in dosarul Gala Bute

Duminica, 08 Februarie 2015, ora 18:21
5403 citiri
Administratorul mosiei Elenei Udrea de la Nana, arestat in dosarul Gala Bute

Tudor Breazu, un om de afaceri si apropiat al Elenei Udrea, a fost arestat preventiv, fiind acuzat de infractiuni de coruptie in dosarul "Gala Bute".

Decizia a fost luata, duminica dupa-amiaza, de magistratii de la Tribunalul Bucuresti.

Procurorii DNA il acuza pe Breazu de complicitate la luare de mita, in dosarul Gala Bute, in care si pe numele Elenei Udrea exista o cerere de arestare preventiva, ce va fi discutata luni in Parlament.

Administratorul mosiei Elenei Udrea de la Nana, retinut in dosarul Gala Bute

Elena Udrea a confirmat, sambata seara, la B1 TV, ca Tudor Breazu este administratorul mosiei sale de la Nana. Aceasta a precizat ca a aflat despre retinerea lui Breazu in timp ce se indrepta catre postul de televiziune B1 TV si ca nu stie ce legatura are cel retinut cu dosarul "Gala Bute".

Agerpres relata ca omul de afaceri ar fi primit bani drept mita sub forma unor contracte fictive de publicitate si ca apoi banii ajungeau la fostul ministru, ar fi constatat procurii DNA, potrivit unor surse judiciare.

Elena Udrea recunoaste: Sunt oameni care au venit sa imi spuna lucruri pe bani. Am dat

Amintim ca dosarul Gala Bute nu este singurul in care procurorii vor arestarea Elenei Udrea. Ea a fost pusa sub urmarire penala pe 29 ianuarie pentru spalare de bani si fals in declaratii de avere, in dosarul Microsoft. Dupa ce a incalcat termenii controlului judiciar prin dezvaluirile pe care le-a facut, procurorii au cerut arestarea sa preventiva.

Udrea, despre acuzatiile legate de contractul "e-Romania": Vai de mine! O, Doamne! Sunteti sigur? Nu se poate

Un al treilea aviz pentru arestarea preventiva a Elenei Udrea este in cazul derularii contractului e-Romania, unde este acuzata de trafic de influenta.

Dezvaluirile Elenei Udrea au inceput la o zi dupa ce s-a dispus inceperea urmaririi penale in cazul sau. Aceasta anunta, intr-un interviu Hotnews.ro, ca a depus la DNA un denunt penal pe numele sefului interimar al SRI, Florian Coldea, facand numeroase acuzatii la adresa lui si declarand ca intre el si sefa DNA Laura Codruta Kovesi este o legatura foarte stransa.

Udrea dezvaluie presupusele SMS-uri schimbate cu Sebastian Ghita despre Cocos (Foto)

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
PNL și PSD așteaptă "clarificări" de la Cătălin Cîrstoiu, "în această săptămână". Când va fi anunțată decizia în privința candidatului la Primăria Capitalei
Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a afirmat, joi seară, că, în acest moment, Cătălin Cîrstoiu este candidatul alianţei PSD-PNL, dar acesta trebuie să clarifice public toate aspectele care...
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
#apropiat Elena Udrea arestat, #om afaceri arestat Gala Bute, #arestari Gala Bute , #Elena Udrea