Ziare.com
Home > Personalitati > Dracula
Dracula
"Dracula" se intoarce. "Frunza" nu dispare - suma uriasa alocata promovarii Romaniei in 2018

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:01

"Dracula" se intoarce. "Frunza" nu dispare - suma uriasa alocata promovarii Romaniei in 2018

Dracula / Romania

Ministerul Turismului are in plan sa foloseasca din nou mitului lui Dracula pentru promovarea turismului din Romania. Pentru anul viitor, ministerul Turismului va avea la dispozitie 13 milioane de euro pentru campania de promovare externa a Romaniei, scrie stiri.tvr.ro. Ca atare, autoritarile s-au gandit sa scoata de la naftalina vechea idee de folosire a contelui Dracula pentru promovare turistica, insa spun ca aceasta va fi folosit in paralel cu frunza deoarece nu se poate renunta la acest logo pana in 2020, sustin reprezentantii ministerului. "Dracula" a mai fost folosit pentru promovarea turismului romanesc in 2005. Atunci, Autoritatea pentru Turism a comandat bannere si cinci clipuri publicitare cu tema "Tara de basm", in care personajul principal era celebrul vampir. Directorul Autoritatii care se ocupa de promovare le-a considerat un esec si a cerut refacerea lor. Afacerea s-a incheiat cu doua condamnari definitive. ...

Te invitam sa fii primul care furnizeaza informatii pentru pagina personala de pe Ziare.com pentru Dracula, scriindu-ne la adresa personalitati@ziare.com.

Va multumim pentru colaborare si asteptam sugestiile si observatiile dvs.

Dracula Dracula
Dracula Dracula
Daca detineti informatii relevante, poze, inregistrari audio sau video inedite cu Dracula, le puteti trimite la adresa de e-mail personalitati@ziare.com.

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 

Citeste despre:

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor