Ministrul Muncii povesteste cum a aparut selfie-ul din autobuz care a creat controverse

Sambata, 26 Noiembrie 2016, ora 16:43
8195 citiri
Ministrul Muncii povesteste cum a aparut selfie-ul din autobuz care a creat controverse
Foto: Facebook/Iolanda Staniloiu

Unii l-au acuzat de populism, iar altii l-au felicitat, asa ca ministrul Muncii, Dragos Pislaru, a fost nevoit sa dea explicatii pentru poza in care a aparut alaturi de consilierii sai intr-un autobuz RATB.

"Eram seara, la Ministerul Muncii si trebuia sa ajungem la Romana, la un eveniment. Colegii mei consilieri au spus ca nu avem unde sa incapem intr-o masina si atunci am spus hai sa luam autobuzul! Am si alergat dupa autobuz!

Avem o singura masina, nu va inchipuiti ca avem un parc auto... Asa ca am alergat dupa autobuz, ne-am urcat in 300 si atunci o colega, consilier, Elena, a facut poza. A trimis-o pe grupul de Whatsapp si doamnei Iolanda Staniloiu i-a placut poza si a postat-o", a explicat Dragos Pislaru vineri seara la Antena 3.

Ministrul spune ca atat el, cat si sotia si fiul sau cel mare, de 11 ani, detin carduri RATB si chiar calatoresc cu autobuzul. Dragos Pislaru a adaugat ca fotografia este mai degraba despre echipa cu care lucreaza in Ministerul Muncii.

"Poza aia pe care ati vazut-o defineste o echipa intr-un minister. Cati ati vazut echipe in ministere care sa fie in genul acesta?", a mai spus Pislaru.

Reamintim ca Dragos Pislaru a aparut miercuri, intr-o postare a Iolandei Staniloiu, consilier in cadrul Ministerului Muncii, in timp ce se afla in autobuz alaturi de echipa cu care lucreaza.

"Cum a plecat astazi DreamTeam de #LaMunca la Gala Premiilor Wall Street", a scris Iolanda Staniloiu in postarea care insoteste fotografia.

Dupa dezbaterea televizata, Iolanda Staniloiu si-a completat postarea explicand de ce a distribuit aceasta fotografie pe pagina de Facebook.

"Nu am postat aceasta fotografie cu nici o intentie de a face din ceva absolut normal o stire. Nu ma mai ocup de comunicarea ministerului, ci de chestii mult mai prozaice despre care oricum nu comunic pe FB. Am postat aceasta fotografie cu drag pentru ca emana bucurie, energie pozitiva, normalitate... acestea sunt stari obisnuite in echipa noastra de #LaMunca... stari pe care nu le-am mai trait in precedentele mele experiente ministeriale... nimeni din echipa de #LaMunca nu candideaza, deci nici nu poate fi suspectat de interese obscure de campanie", a scris Staniloiu.

Fotografia a primit peste 500 de like-uri. In comentarii, unii utilizatori l-au acuzat pe ministru de populism, insa altii l-au felicitat si i-au transmis ca ca Pislaru sa continue ce a inceput in Guvern.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Pislaru selfie RATB, #ministrul Muncii selfie RATB, #ministru selfie RATB , #ministrul Muncii