Mititelu si Becali sustin ca au dovezi care-l vor distruge pe Dragomir

Vineri, 11 Noiembrie 2011, ora 18:53
3290 citiri
Mititelu si Becali sustin ca au dovezi care-l vor distruge pe Dragomir

Gigi Becali sustine ca patronul Craiovei, Adrian Mititelu, a descoperit informatii compromitatoare despre Dumitru Dragomir si ca dezvaluirea acestora pot duce la infundarea definitiva a sefului Ligii Profesioniste de Fotbal.

"Ramai blocat daca auzi ce a descoperit acum Mititelu. Toate sunt zero pe langa ce a descoperit. E ceva incredibil si nici nu vreau sa spun, atat de socant e.

M-a sunat si mi-a zis asa: 'Vrei sa nu mai auzi niciodata de Mitica? Uite ce am aflat'. Si mi-a zis asta, asta, asta. E ceva extraordinar de simplu, dar cel mai periculos lucru din fotbal. Si sunt 100% adevarate.", a declarat Gigi Becali la GSP TV.

La doar cateva minute, Adrian Mititelu a intrat in direct la Sport.ro si a confirmat spusele patronului Stelei, adaugand ca fotbalul romanesc va fi complet distrus in maxim trei ani.

"Nici macar nu i-am spus tot ce stiu lui Gigi Becali. O sa spun la timpul potrivit in ce minciuni am trait si in ce ilegalitati ne-au tarat oamenii astia. Nu are rost sa spun acum. In doi, trei ani nu se va mai juca campionatul asta. Fotbalul va intra in faliment. E un haos de nedescris. Finalul asta e: plecarea lor! O luna, doua, trei...", a spus patronul "Stiintei".

Ulterior, Becali a revenit si a afirmat ca cele 18 echipe din Liga 1 ar putea crea o noua Liga Profesionista daca dezvaluirile lui Mititelu produc cutremurul anticipat.

"Daca se afla, distruge tot fotbalul romanesc. Oricand, la orice ora putem face o alta Liga.", a mai afirmat Becali.

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a fost deja convocat la Directia Nationala Anticoruptie in cazul dezafilierii Universitatea Craiova.

C.F.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Gigi Becali, #Adrian Mititelu, #Mititelu Becali dovezi Dragomir, #Dumitru Dragomir arestat , #Gigi Becali
Comentarii
Poza omuldinpekin
omuldinpekin
rank 3
Poza Nastratin
Nastratin
rank 1
ar fi extraordinar sa scapam de acesti neciopliti Sandu-Dragomir!!!