Un nou scandal pe tema drepturilor TV ale Ligii 1

Joi, 16 Iunie 2011, ora 08:38
3028 citiri
Un nou scandal pe tema drepturilor TV ale Ligii 1

Gigi Becali, finantatorul Stelei, il acuza pe Dumitru Dragomir ca "s-a inteles in stil mafiot" pentru vanzarea fara licitatie a pachetelor ramase din drepturile de televizare ale Ligii 1.

"Suntem deja intelesi cu cineva pentru restul pachetelor ramase nelicititate.", a spus Dumitru Dragomir, marti, fara a anunta si numele televiziunii cu care s-a inteles.

Numele televiziunii a fost insa dezvaluit de Becali, care l-a acuzat in termeni duri pe presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF).

"S-a inteles in stil mafiot cu DigiSport, dupa ce a facut blat de la inceput cu Consiliul Concurentei si cu toate televiziunile.", a reactionat violent patronul Stelei, la GSP TV.

Se pare ca Dragomir a trimis oficial cluburilor din Liga 1 o adresa in care cere acordul acestora pentru ca LPF sa vanda fara licitatie restul de sase pachete pentru suma totala de 36 de milioane de euro.

"Adica noi am vandut trei pachete cu 36 de milioane de euro si el vrea acum sa ia 36 de milioane pentru toate celelalte de la Digi? Eu nu sunt prostul lor, eu i-am spus ca nu accept asa ceva.", a adaugat Gigi Becali.

"Mitica de la Liga" a negat acuzatiile latifundiarului, spunand ca nu s-a inteles cu nicio televiziune, dar a confirmat totusi ca negociaza cu cei de la DigiSport.

"Poftim? N-am nici o intelegere cu nimeni. De unde a aparut nebunia asta? Pai, veneau toti neica-nimeni si dadeau cite 4, 7 sau 9 milioane de euro. Cei de la DigiSport ne-au propus 27 de milioane de euro pentru restul pachetelor, dar n-am zis ca ne-am inteles cu ei. Inca suntem in negocieri.", a declarat Dumitru Dragomir pentru site-ul gsp.ro.

Mitica Dragomir anunta vanzarea drepturilor TV ale Ligii 1

In ultima vreme s-au vehiculat mai multe variante pentru cedarea drepturilor TV, de la crearea unui post TV al Ligii Profesioniste de Fotbal si pana la vanzarea catre posturi mai putin cunoscute, ca B1 TV sau Sport Klub.

Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Gigi Becali a luat o decizie în cazul unuia dintre cei mai apreciați jucători
Risto Radunovic este unul dintre jucătorii de bază ai FCSB, având cotă de piață evaluată la 1,4 milioane de euro. Muntenegreanul are contribuții importantă acesta fiind un jucător...
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
Pleacă vedeta FCSB după câștigarea titlului? Gigi Becali a dat verdictul
FCSB poate fi campioană la finalul acestui sezon având un avans considerabil față de rivale, din play-off mai fiind de disputat încă cinci etape. FCSB are 11 puncte avans față de locul 2....
#Dumitru Dragomir, #Gigi Becali, #razboi Becali Dragomir, #drepturi TV Liga 1, #scandal drepturi TV , #Liga I
Comentarii
Poza Minoritatea
Minoritatea
rank 2
Doar saminta!