DNA ancheteaza contractul dintre RCS-RDS si Dumitru Dragomir (Video)

Luni, 03 Iunie 2013, ora 15:58
2990 citiri
DNA ancheteaza contractul dintre RCS-RDS si Dumitru Dragomir (Video)
Foto: Realitatea TV

Directia Nationala Anticoruptie ancheteaza dosarul privind contractul prin care firma Bodu a presedintelui LPF, Dumitru Dragomir, a primit 3,5 milioane de euro de la RCS-RDS, contractul fiind folosit, in opinia anchetatorilor, de Sorin Alexandrescu pentru a-l santaja pe administratorul companiei.

Ancheta legata de acest contract se afla in faza actelor premergatoare, Dragomir nefiind pus sub invinuire. Dupa cercetarea contractului si a imprejurarilor in care a fost incheiat acesta, procurorii DNA vor stabili daca incep urmarirea penala sau inchid dosarul, transmite Mediafax.

Dumitru Dragomir, audiat la DNA, in dosarul RCS-RDS

Presedintele LPF a fost chemat de DNA la audieri, joi dupa-amiaza, in dosarul RCS-RDS, in care directorul Intact, Sorin Alexandrescu, a fost arestat preventiv pentru santaj. Dragomir este suspectat ca ar fi primit 1,7 milioane de euro mita de la companie.

RCS-RDS detine drepturile de televizare a meciurilor din Liga 1, iar seful LPF a spus ca ar fi fost prins la mijloc in lupta dintre RCS-RDS si Antena Group - un "razboi al elefantilor".

Dragomir, la DNA: N-am nicio vina, pot sa-mi rup glezna in lupta dintre doi elefanti (Video)

La iesire, seful LPF a tinut sa sublinieze ca nu are nicio implicare in dosarul in care a fost arestat directorul trustului Intact, Sorin Alexandrescu.

Din primele informatii, Dragomir ar fi fost citat in acelasi dosar in care seful Antena Group este urmarit penal pentru santaj in cazul RCS-RDS.

Intrebat daca s-a simtit amenintat, seful LPF a raspuns: "Bineinteles ca oricine se simte, mai ales ca mi-au dat si telefon".

"Nu vreau sa fac rau cuiva, dar vizavi de mine au gresit. Lupta este intre doi elefanti iar eu calc in urmele elefantilor si pot sa mi rup glezna nevinovat. Este treaba lor, santajul lor, dar sa nu ma bage pe mine in chestia asta. Eu nu am gresit din punct de vedere legal cu nimic, nu am incalcat legile cu nimic, nu am incasat un leu din vreun contract", a explicat Dumitru Dragomir.

Seful Antenelor, arestat preventiv (Video)

Sorin Alexandrescu a fost arestat preventiv, vineri, pentru 29 de zile, fiind acuzat de santaj in scandalul dintre Antena Group si RCS-RDS, dupa ce ar fi incercat sa obtina difuzarea prin satelit a semnalului unor televiziuni din trust.

Seful Antena Group i-ar fi spus reprezentantului RCS-RDS ca, daca nu este de acord cu o anumita intelegere, va da publicitatii un contract semnat intre RCS-RDS si o firma ce-i apartine lui Dumitru Dragomir.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#DNA dosar RCS RDS Dragomir, #Dragomir audiat DNA, #Dragomir DNA RCS RDS, #Sorin Alexandrescu arestat santaj , #LPF