Dragomir bate in retragere: Modificam regulamentul, reprimim Craiova

Joi, 27 Octombrie 2011, ora 12:47
4891 citiri
Dragomir bate in retragere: Modificam regulamentul, reprimim Craiova

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir, a sustinut joi o conferinta de presa in care a vorbit despre vizita pe care a facut-o la Directia Nationala Anticoruptie in dosarul privind dezafilierea Universitatii Craiova.

"Mitica de la Liga" l-a luat imediat in colimator pe Adrian Mititelu, spunand ca patronul Craiovei nu are niciun drept sa ceara daune dupa dezafilierea "Stiintei", deoarece nu s-a facut apel la toate instantele de judecata.

"DNA-ul trebuie sa-si faca ancheta. De ce Mititelu n-a facut apel la instante civile asa cum spune legea? El putea sa joace in divizia B. A premeditat toata treaba asta. El nu putea sa joace in liga a doua pentru ca n-avea cum sa achite datoriile catre Piturca.", a declarat Dragomir.

"Corleone" a lasat apoi sa se inteleaga ca in urmatoarea Adunare Generala se va aduce in discutie reprimirea echipei din Banie, fiind chiar dispus sa modifice regulamentul pentru a putea permite "repatrierea" jucatorilor.

"Daca Adunarea Generala ne spune ca s-a gresit cu excluderea Craiovei, se revine la normal. Craiova va fi in Liga 2 si gata. Nu stiu ce se va intampla cu jucatorii. Modificam regulamentul si cu asta basta! Ce mare lucru? Excluderea Craiovei nu e definitiva. Fratii Costea ar putea reveni la Universitatea, de ce ar fi asta o problema? Nu poti sa opresti dreptul la munca, jucatorul poate sa joace.", a mai spus oficialul LPF.

Mitica a exclus din start demisia din fruntea forului pe care il conduce: "Numai tampitii gandesc ca voi pleca de la LPF. Sunt cativa tampiti care cred asa ceva."

Conferinta de presa a fost transmisa in format LIVE Text pe site-ul Ziare.com.

Desfasurarea conferintei de presa:

12:25 Se incheie conferinta de presa.

12:24 - "Mititelu nu a pierdut nimic, ba din contra, a castigat pentru ca a scapat de cheltuielile cu divizia B."

12:23 - "Excluderea Craiovei nu e definitiva. Fratii Costea ar putea reveni la Universitatea, de ce ar fi asta o problema? Nu poti sa opresti dreptul la munca, jucatorul poate sa joace."

12:22 - "Daca Adunarea Generala ne spune ca s-a gresit cu excluderea Craiovei, se revine la normal. Craiova va fi in Liga 2 si gata. Nu stiu ce se va intampla cu jucatorii. Modificam regulamentul si cu asta basta! Ce mare lucru?"

12:22 - "Ce bani sa primeasca Mititelu? El a prejudiciat pe toata lumea."

12:21 - "Nu stiu cat va dura procesul. Nu s-a facut nimic in afara regulamentului."

12:20 - "Numai tampitii gandesc ca voi pleca de la LPF. Sunt cativa tampiti care cred asa ceva."

12:19 - "DNA-ul trebuie sa-si faca ancheta. De ce Mititelu n-a facut apel la instante civile asa cum spune legea? El putea sa joace in divizia B. A premeditat toata treaba asta. El nu putea sa joace in liga a doua pentru ca n-avea cum sa achite datoriile catre Piturca."

12:18 "Sa fie clar, Mititelu nu poate sa-i duca pe toti la DNA."

12:18 Incepe conferinta de presa.

Dumitru Dragomir a petrecut numai 15 minute joi la sediul DNA, dar a facut o criza de nervi la iesire, certandu-se cu jurnalistii prezenti la fata locului.

Dumitru Dragomir si-a iesit din minti la DNA: Ba nebunilor, lasati-ma sa plec

"Sunt invinuit, bai nebunilor, nu inculpat! Ma calcati pe bombeuri, cine sunteti voi ca sa faceti abuzurile astea?", a urlat "Corleone" in fata sediului DNA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
CTP, după ce a văzut conferința lui Cătălin Cîrstoiu: ”I s-a mai rărit zâmbetul iliescoid...”
Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, medicul Cătălin Cîrstoiu a susținut vineri, 19 aprilie, o conferinţă de presă pentru a răspunde acuzaţiilor de incompatibilitate în condiţiile...
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
De ce Robert Negoiță nu poate fi candidatul coaliției la Primăria Capitalei. „Niciun primar de sector nu are mai multe șanse decât Piedone”
În contextul unei crize generate în alianța PSD-PNL, generată de zvonurile legate de o eventuală retragere a medicului Cătălin Cîrstoiu, primarul de la Sectorul 3, Robert Negoiță, s-a...
#Dumitru Dragomir , #LPF