Dragomir: "Taher e mai zgarcit decat Copos"

Marti, 25 Martie 2008, ora 18:35
1795 citiri
Dragomir: "Taher e mai zgarcit decat Copos"

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a declarat, marti, ca Rapidul are numai de castigat de pe urma venirii lui Fahti Taher ca actionar majoritar, mai ales ca acesta "este mai zgarcit decat Copos" si nu va vinde jucatori de la club, relateaza NewsIn.

"Taher e mai rau decat Copos. Era George zgarcit, dar asta e si mai rau, e mai cu ariciul in buzunar. Oricum, Copos e destept al dracu', i-a vandut lui Taher numai brandul, nu si baza ProRapid sau alta infrastructura. Nu o fi castigat Copos din fotbal, dar a dat tunul acum. George va ramane coproprietar la Rapid, dar nu va mai putea face ce facea inainte, nu va mai taia el in carne vie", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro, dupa care a mai adaugat ca George Copos nu se pricepe la fotbal, in timp ce Fahti Taher este "o enciclopedie de fotbal".

Omul de afaceri iordanian Fathi Taher a devenit, luni seara, in mod oficial, principalul actionar al Rapidului, dupa ce a cumparat pachetul majoritar de actiuni de la George Copos, care ramane actionar minoritar la clubul pe care l-a controlat in ultimii 16 ani.

Presedintele LPF a vorbit si Liga I si crede ca liderul CFR nu va mai pierde campionatul: "Mai, fratilor, nu mai sunt etape si, dupa parerea mea, CFR nu mai pierde titlul". Oficialul LPF a mai precizat ca nu se pune problema unor aranjamente in fotbalul intern: "Mai lasati-ma dracu' cu butoanele astea, pentru ca sunt doar strategii ieftine. Nu se face asa ceva. Va spun eu ca prima liga e mai curata decat lacrima".

In clasamentul Ligii I, CFR Cluj se afla pe prima pozitie, cu 56 de puncte, urmata la doar sase puncte de Steaua (n.r. diferenta s-ar putea micsora la trei puncte daca Steaua castiga la "masa verde" meciul cu Rapid), in timp ce pozitia a treia e ocupata de Dinamo, care are 46 de puncte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Veteranul Rapidului îi face loc lui Șumudică, mesaj cu trimitere către Dan Șucu
Rapid l-a schimbat pe Cristiano Bergodi din postura de antrenor cu un trio de antrenori interimari, principal fiind Bogdan Lobonț. O mare parte a fanilor îl cer însă pe Marius Șumudică,...
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
Planul fenomenal la care lucrează Dan Șucu. Și-a propus aducerea unui nume uriaș la Rapid
După "falimentul" proiectului Cristiano Bergodi, acționarul majoritar al Rapidului, Dan Șucu, lucrează la un plan nou pentru Rapid. Conform informațiilor furnizate de jurnalistul Sorin...
#Dragomir, #Rapid, #copos, #Taher, #declaratie, #zgarcit , #LPF