Dumitru Dragomir, amenintat cu moartea

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 09 Martie 2012, ora 23:06
3022 citiri
Dumitru Dragomir, amenintat cu moartea
Foto: Antena 3

Dumitru Dragomir, presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), a primit mai multe amenintari cu moartea.

Dragomir spune ca mailul sau de la LPF este plin de amenintari ale suporterilor, multi dintre acestia dorindu-i moartea. Mitica este sigur ca totul i se "trage" de la campania de presa pornita impotriva lui, motiv pentru care va da in judecata un cotidian sportiv.

"Am primit nu una, nu stiu cate amenintari cu moartea am primit in ultimele doua zile. Asta e incitare, dom'ne! Ii dau in judecata, le prezint toate amenintarile la tribunal!", a dezvaluit Dragomir, vineri seara, la Antena 3.

El s-a referit si la incidentul in care a fost implicata fata lui Mircea Sandu, pentru a fi mai convingator:

"Ma simt amenintat! Nu uitati ca lui Mircea Sandu i s-a spart masina si i-au lasat un glont pe bancheta!"

"N-am fost securist"

Acuzat ca, inainte de 1989, a fost ofiter de Securitate, Dumitru Dragomir marturiseste ca a fost incadrat in Militie, avand gradul de capitan.

"Eu am fost presedinte la Victoria si am fost facut ofiter cum au fost facuti toti... Dinu a fost general, Lucescu a fost colonel... eu m-am oprit la capitan ca a venit Revolutia. Am fost incadrat la Militie, nu la Securitate", a mai spus Dragomir, asta desi toata lumea stie ca Victoria a fost echipa Securitatii.

De altfel, nu este prima data cand Dragomir neaga legaturile cu Securitatea, el ajungand pana la a sustine ca Dinamo era echipa sustinuta de securisti si Victoria formatia "curata" a Ministerului de Interne.

Chestionat in legatura cu abuzurile la care au fost supusi spectatorii ultimelor meciuri, cand fortele de ordine au intervenit abuziv in tribune pentru a confisca bannere anti-Dragomir, Mitica a negat orice implicare:

"Domnule, nu eu am facut asta! E treaba mea asta, a Ligii?"

In final, omul care se autocaracterizeaza ca fiind cel mai bun presedinte de Liga sustine ca atacurile din presa nu au acoperire, el fiind, de fapt, curat ca lacrima.

"Nu e niciun sambure de adevar in tot ce se spune despre mine! Daca era, ma curatau imediat! Eu sunt o persoana publica si am gura mare, de aia ma ataca."

Proteste ample fata de Dumitru Dragomir si Mircea Sandu au avut loc pe mai multe stadioane din tara dupa ce o serie de mesaje ale suporterilor impotriva celor doi au fost confiscate de fortele de ordine.

Actiunea de protest a ajuns si in presa, doua mari ziare de sport pornind adevarate campanii media in care cer demisia lui Dragomir si Sandu.

Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Frustrarea românilor, cu privire la admiterea cu granițele terestre în Schengen. Rațiunile care ar fi fost la baza blocajului
Aproape două treimi dintre români cred că țara noastră a îndeplinit toate criteriile pentru admiterea cu granițele terestre în Schengen. Ei sunt de părere că unele state europene...
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Ciolacu susține reforma bugetară și regionalizarea teritorială: ”Să nu mai existe decalaje ca între Timişoara şi Bacău”
Premierul Marcel Ciolacu a declarat joi, 25 aprilie, la Timişoara, că regionalizarea teritorială şi reforma bugetară trebuie făcute, după o analiză şi un studiu exact în fiecare judeţ....
#dragomir amenintat moartea, #dumitru dragomir amenintat moartea, #protest anti dragomir, #dumitru dragomir securist, #dumitru dragomir ofiter militie , #LPF