Apropiatii lui Dragomir lanseaza o ipoteza incredibila

Marti, 08 Aprilie 2014, ora 08:08
5172 citiri
Apropiatii lui Dragomir lanseaza o ipoteza incredibila

Apropiatii lui Dumitru Dragomir sunt de parere ca fostul conducator al Ligii Profesioniste de Fotbal este o victima in dosarul de vanzare a drepturilor de televizare din Liga 1.

Sandu Boc, fostul vicepresedinte al Ligii Profesioniste, sustine ca retinerea pentru 24 de ore a lui Dragomir a venit pe neasteptate, motiv pentru care crede ca cineva a ordonat aceasta decizie.

"N-avea niciun semn in sensul asta. Stia ca dosarul e inchis si nu mai exista niciun fel de suspiciune. Ca s-a redeschis cazul dupa atatia ani, inseamna ca cineva a vrut cu tot dinadinsul sa se intample asta", a declarat Sandu Boc pentru postul Sportro.

Totodata, Boc a precizat ca Dragomir nu se gandea nicio clipa ca va ajunge sa-si petreaca 24 de ore dupa gratii.

"Dansul era ocupat cu constructia unui bloc. Chiar era incantat ca avea o activitate. Nu se gandea ca se va ajunge la asa ceva", a mentionat Boc.

Dragomir scapa de arest: va fi cercetat in libertate

Tribunalul Bucuresti a respins cererea de arestare preventiva a lui Dumitru Dragomir, in dosarul vanzarilor drepturilor de televizare din Liga 1.

Cei sapte oameni implicati in acest dosar, in care anchetatorii invoca un prejudiciu de 3 milioane de euro, sunt acuzati de evaziune fiscala, spalare de bani si delapidare.

Anchetatorii cerceteaza modul in care s-au vandut drepturile de televizare din Liga 1 pentru perioada 2011/2014.

Potrivit unor surse, 2,25 milioane de euro din suma tranzactionata au mers catre firma intermediara Capital Properties, detinuta de Mihai Corbu, un apropiat al lui Adrian Tataru, prieten cu Zoltan Teszari, seful RCS-RDS.

Istoricul cazului:

Pe 1 iulie 2011, condusa de Dumitru Dragomir, Liga Profesionista de Fotbal a cedat drepturile de televizare din Liga 1 cu ajutorul firmei Capital Properties, detinuta de Mihai Corbu, apropiat al lui Adrian Tarau. Firma a incasat astfel un comision de 2,25 milioane de euro.

Pe 6 iulie 2011, Gigi Becali a contestat comisionul incasat de firma Capital Properties, sustinand ca Dragomir nu a avut acceptul cluburilor.

La scurt timp, Dragomir a sustinut ca Liga poate opri 6,5% din valoarea totala a drepturilor TV, din care se va plati comisonul catre firma Capital Properties.

Potrivit anchetatorilor, comisionul ar fi fost redirectionat catre alte firme, iar astfel banii ar fi fost spalati.

C.S.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
PNL ar putea avea propriul candidat în cursa pentru Primăria Capitalei. Cum s-a ajuns la această concluzie
Eventualitatea retragerii lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Bucureşti ar complica lucrurile pentru cei din Alianța PSD-PNL. Nicolae Ciucă, preşedintele PNL, a afirmat, joi...
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Primar bătăuș, susținut în continuare de PNL după ce a fost filmat cum agresa un cetățean. ”A fost sub imperiul unei mari emoții” VIDEO
Cazul primarului din comuna Spermezeu, cercetat penal după ce a agresat fizic un cetăţean, în luna februarie, va fi discutat în forurile de conducere ale PNL Bistriţa-Năsăud, a declarat...
#Dumitru Dragomir retinut, #ipoteza retinere Dumitru Dragomir, #Dumitru Dragomir anchetat , #retinut