Au fortat televiziunile decalarea etapei 22?

Autor: Marius Doroftei - Editor Ziare.com
Vineri, 12 Martie 2010, ora 07:30
1043 citiri
Au fortat televiziunile decalarea etapei 22?

Liga Profesionista de Fotbal, forul condus de Dumitru Dragomir, a incercat, joi, sa decaleze etapa cu numarul 22 a primei ligi cu trei zile, partidele din aceasta runda urmand a se fi disputat la sfarsitul saptamanii.

"Corleone" a anuntat si motivul solicitarii amanarii, conditiile meteo nefavorabile care ar fi facut stadioanele impracticabile. Argumentul sefului LPF ar fi stat in picioare daca cerea in primul rand amanarea etapei cu numarul 21, care va debuta vineri, mai ales ca majoritatea arenelor din jumatatea de sud a tarii se afla in acest moment sub nameti.

Liga lui Mitica a dorit insa doar mutarea etapei intermediare de miercuri si joi si programarea acesteia in weekend.

Miza pare a fi alta, castigul maxim "scos" de postul TV ce va transmite "derbiul Romaniei". Cum un meci de o asemenea importanta va provoca un interes urias in randul suporterilor, programarea lui miercuri seara pare total inoportuna, incomparabil mai neprofitabila pentru postul TV in comparatie cu un meci de acest calibru transmis in weekend.

Comitetul Executiv al FRF a respins totusi aceasta cerere a LPF, motivand ca intrecerea interna nu poate fi amanata deoarece partidele din finalul sezonului s-ar suprapune peste actiunile echipei nationale.

In aceste conditii, "eternul derbi" Dinamo - Steaua se va juca la mijlocul saptamanii viitoare, miercuri, de la ora 20.30, pe arena din soseaua Stefan cel Mare.

Incepand cu returul sezonului 2009/2010 derbiurile fiecarei etape din Liga I sunt transmise de postul Digi Sport, care a preluat "optiunea unu" de la Antena 1.

Etapa cu numarul 21, care debuteaza vineri, programeaza cateva partide extrem de interesante, cei de la Digi urmand a transmite derbiurile CFR Cluj - Dinamo si Timisoara - Unirea Urziceni, in timp ce Steaua - Otelul Galati se vede pe Antena 1.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
Plângeri la DNA și ANI împotriva lui Cristian Popescu Piedone. USR îl acuză că și-a angajat ”rudele și pilele” la primărie
USR va depune plângeri la Agenţia Naţională de Integritate şi Direcţia Naţională Anticorupţie împotriva lui Cristian Popescu Piedone şi a caracatiţei cu rude şi pile pe care a...
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Ciolacu nu-l lasă pe Robert Negoiță să intre în cursa pentru Capitală: "E candidat la Sectorul 3 și lucrurile așa vor rămâne"
Premierul Marcel Ciolacu a declarat vineri, 19 aprilie, că a discutat cu liderul PNL, Nicolae Ciucă, şi au ajuns la concluzia că Robert Negoiţă este un candidat foarte bun al alianţei PSD -...
#televizari etapa 22, #decalare etapa 22, #etapa 22 amanata, #derbi Dinamo Steaua , #stiri Dumitru Dragomir