Business Focus: Antreprenoriatul: Profesie vs Vocație

Dragomir ii raspunde sefului UEFA

Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 17:37
2107 citiri
Dragomir ii raspunde sefului UEFA

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, a declarat, vineri, ca in Romania nu exista rasism sau xenofobie si ca presedintele UEFA, Michel Platini, e indus in eroare intentionat de "pacalici, care iau bani degeaba de la stat".

"Astea sunt glume, nici nu vreau sa mai vorbesc pe tema asta. La noi nu e xenofobie, nu e ura de rasa. De ce sa se simta jigniti doar cei din galeria Rapidului? De ce nu se simt jigniti si cand ma injura pe mine? Nu sunt si eu om, care a facut o lege organica? Eu sunt mai in masura decat ei sa fiu suparat. Iar presa nu a facut caz din chestia asta. Dar daca il faci pe un oltean oltean, pe un tigan tigan sau pe branza scrii branza toata lumea se supara. In legea mea e stipulat orice, dar cand sunt eu injurat nu se face caz. Se face caz din nimic. In Romania nu exista xenofobie, nu exista ura de rasa, suntem prieteni, tigani, romani, olteni, machedoni. Noi suntem prieteni si cu ungurii si cu tiganii, sunt de-ai nostri. Toti suntem prieteni, restul sunt povesti", a declarat Dragomir.

"Platini nu stie despre ce e vorba in Romania, a fost dus in eroare de niste pacalici de aici din Romania, care iau banii degeaba de la stat. Galeriile sunt formate din toate etniile si pe mine ma injura, de ce nu se face caz din asta? Sunt unii care iau bani de la stat si fac valuri mai mult decat trebuie. Si daca se va ajunge la sanctiuni e datorita romanilor nostri", a continuat acesta.

Seful UEFA face un anunt soc: Romania risca sa fie exclusa! Iata scrisoarea lui Platini

Intrebat daca se refera la membrii Consiliului National pentru Combaterea Discriminarii (CNCD), Dragomir a raspuns: "Ma refer la cine vreau eu, ma refer la adevar".

Oficialul LPF a precizat ca institutia pe care o conduce nu poate lua masuri de preventia a manifestarilor rasiste: "Eu nu pot sa iau nicio masura, ca nu am calitate. Clubul trebuie sa-si ia masurile de siguranta, iar daca nu iau, comisiile ligii intra in actiune".

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#Dragomir raspuns Platini , #stiri Dumitru Dragomir
Comentarii