Dragomir nu vrea sa-i impace pe Mititelu si Piturca

Vineri, 28 Ianuarie 2011, ora 14:18
888 citiri
Dragomir nu vrea sa-i impace pe Mititelu si Piturca

Presedintele LPF, Dumitru Dragomir, a dezvaluit ca patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, l-a contactat printr-un intermediat pentru a media conflictul cu Victor Piturca.

"Aseara m-a sunat varul lui Mititelu, cred ca lui ii era jena dupa tot ce a zis, si m-a rugat sa fac posibila o intilnire Piturca si Mititelu pentru a rezolva transferul lui Gaman. Le-am zis ca mai bine nu apeleaza la mine, pentru ca relatiile mele cu Piturca nu mai sint foarte bune.

Mai bine sa se duca la fratele lui Piturca, in Craiova. Daca eu eram in relatii bune cu ei, rezolvam, dar acum nu sint si nu se poate, unul zicea ca fac parti-prix-uri pentru altul. Ma tin cit mai departe pot de toate evenimentele astea.", a declarat Dumitru Dragomir la Sport.ro.

Situatia de la Universitatea Craiova este critica dupa ce Victor Piturca a parasit echipa. Echipa din Banie se afla in atentia Fiscului pentru datorii neachitate, iar jucatorii au inceput sa depuna memorii pentru neplata salariilor.

Mititelu are zilele numarate la Craiova. Piturca pregateste preluarea clubului

Mititelu vrea sa-l vanda pe "dezertorul" Gaman

Fotbalistii Valerica Gaman si Stefan Barboianu au fugit din cantonamentul echipei saptamana trecuta si au sanse sa devina liberi de contract si sa plece gratis de la "Stiinta".

C.F.

Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Doliu la Universitatea Craiova. A murit portarul ”Campioanei Unei Mari Iubiri”
Fostul portar Florin Oprea, care a fost titular între buturile echipei de fotbal Universitatea Craiova în sezonul 1973-1974, în care alb-albaştrii au cucerit primul lor titlu din palmares, a...
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Universitatea Craiova n-o lasă pe FCSB să se bucure de titlu. Cum s-a terminat meciul cu Sepsi
Echipa Universitatea Craiova a învins duminică, în deplasare, scor 3-1, formaţia Sepsi OSK, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Superligii. La debutul lui Costel Gâlcă pe...
#Dumitru Dragomir, #impacare Piturca Mititelu, #Universitatea Craiova , #stiri Dumitru Dragomir