Dumitru Dragomir, declaratii incendiare: Cine ar trebui sa fie selectioner si surpriza de la alegerile LPF - Interviu

Vineri, 24 Martie 2017, ora 12:00
13742 citiri
Dumitru Dragomir, declaratii incendiare: Cine ar trebui sa fie selectioner si surpriza de la alegerile LPF - Interviu
Foto: Hepta

Dumitru Dragomir anunta mai multe nume surpriza la alegerile pentru sefia Ligii Profesioniste de Fotbal, precum si o varianta neasteptata pentru functia de selectioner al Romaniei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, fostul sef de la LPF nu crede in sansele nationalei Romaniei la meciul cu Danemarca, din preliminariile Campionatului Mondial din 2018.

"Categoric plecam cu sansa a doua. Sanse de calificare? Si daca vom castiga cu danezii, sunt sanse foarte mici. Dar daca pierdem, s-a terminat totul", afirma transant Dragomir pentru Ziare.com.

Dupa 4 meciuri disputate in Grupa E a preliminariilor europene pentru Mondialul din 2018, Romania a acumulat doar 5 puncte si ocupa locul 4 in clasament, la 5 puncte distanta de prima clasata, Polonia.

Pentru intalnirea programata duminica seara la Cluj, selectionerul Christoph Daum pregateste un sistem surprinzator pentru 'tricolori', 3-4-3, insa Dragomir nu e impresionat.

"Cand aud de sistemul asta ma gandesc la 3-3, poarta-n casa", a declarat amuzant fostul conducator al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Ratarea calificarii la Mondialul gazduit de Rusia peste doi ar trebui sa duca si la intreruperea colaborarii cu Christoph Daum, considera Dragomir, care vine si cu o varianta surpriza de inlocuire a acestuia.

"Daca ratam calificare, n-ar trebui sa continuam cu neamtul. Sa faca bine sa-l aduca inapoi pe Piturca. Acum e fara contract si macar doi-trei ani poate sa vina, cat timp mai e lucid. Daca nu, pe Lucescu, daca termina cu rusii. Sa aduca unul care se pricepe, pentru ca vad ca pe Hagi nu vor sa-l aduca. El ar fi cel mai potrivit, a revitalizat fotbalul romanesc", a continuat Dragomir.

Victor Piturca a avut trei mandate la nationala Romaniei: 1998-1999, 2004-2009 si 2011-2014.

Anamaria Prodan, la sefia LPF

Pentru fotbalul romanesc urmeaza o perioada de foc, cu alegeri atat la Federatia Romana de Fotbal, cat si la Liga Profesionista de Fotbal.

Sansele lui Razvan Burleanu de a ramane la sefia FRF depind de... Serviciile Secrete, spune Dragomir, care considera ca locul acestuia ar trebui ocupat de Gica Popescu sau Gica Hagi.

"Burleanu mai prinde un mandat doar daca-l pun din nou astia de la Serviciile Secrete. Gica Popescu ar trebui sa fie presedintele FRF. Sau Hagi sa preia totul, sa conduca totul, pentru ca a dovedit ca poate", ne-a mai declarat Dragomir.

In ceea ce priveste sefia LPF, detinuta in prezent de Gino Iorgulescu, Dragomir arunca pe piata mai multe variante surprize, printre care si cel al Anamariei Prodan.

"La LPF sunt mai multi. Ar fi Dinu Vama, Marius Stan, Anamaria Prodan sau Florin Prunea. Sunt multi acolo care se bat pe post", a conchis fostul presedinte LPF.

Alegerile LPF vor avea loc in toamna acestuia an, in timp ce cele FRF sunt programate in primavara anului viitor.

Dumitru Dragomir, acum in varsta de 70 de ani, a fost presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal in perioada 1996-2014.

USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR acuză Guvernul că se joacă „cu prețurile la energie ca la păcănele”. „Plătim facturi mai mari decât pe piaţa liberă”
USR a transmis joi, 28 martie, că Guvernul Ciolacu minte când spune că ia măsuri în favoarea consumatorilor şi că scade facturile românilor. Partidul susține că de fapt Executivul...
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Controversata taxă pe soare, eliminată de Guvern. Anunțul ministrului Energiei pentru prosumatori
Guvernul a adoptat joi, 28 martie, Ordonanţa pentru modificarea şi completarea OUG 27/2022 prin care este eliminată taxa pe soare pentru prosumatori şi actualizează schema de sprijin pentru...
#Dumitru Dragomir selectioner Romania, #Dumitru Dragomir alegeri LPF, #Dumitru Dragomir alegeri FRF , #stiri Dumitru Dragomir
Comentarii