Planul incredibil al lui Dumitru Dragomir: Cum vrea Mitica sa puna mana pe sefia FRF!

Joi, 04 Aprilie 2013, ora 09:38
3625 citiri
Planul incredibil al lui Dumitru Dragomir: Cum vrea Mitica sa puna mana pe sefia FRF!

Dumitru Dragomir ar putea lasa sefia Ligii Profesioniste de Fotbal pentru a deveni presedinte al Federatiei Romane de Fotbal.

Ziarul National scrie joi de un plan bine gandit de Mitica, cu care vrea sa-si asigure sefia FRF!

"Speriat ca-si poate pierde influenta o data cu venirea "lupilor tineri" in Federatie (Gica Popescu este asteptat sa candideze la FRF, Dan Petrescu si Gica Hagi s-ar putea alatura proiectului), Dumitru Dragomir isi pregateste terenul, inca din primul semestru al anului, pentru cea mai mare lovitura posibila: depunerea candidaturii la functia de presedinte al Federatie Romane de Fotbal", noteaza sursa citata.

Iata si care a fost si continua sa fie planul lui Dragomir:

- Mai intai l-a atacat pe Piturca, caruia i-a cerut sa-si ceara scuze in fata intregii tari, incercand astfel sa castige simpatia oamenilor;

- A devenit foarte apropiat de Adalbert Kassai, omul numarul 2 de la "Casa Fotbalului", dar si una dintre cele mai influente voci din fotbalul autohton. De asemenea, s-a pus bine cu Dumitru Mihalache, mana dreapta a lui Mircea Sandu.

- A dat in Mircea Sandu, acuzandu-l ca nu-i mai pasa de fotbalul romanesc, pentru ca oricum renunta la functie in 2014!

- L-a numit nexperimentat pe Gica Popescu, principalul favorit la inlocuirea lui Mircea Sandu.

- Nu va pierde nici sefia de la LPF, acolo unde intentioneaza sa-l lase pe bunul sau prieten, Valentin Alexandru, actualul secretar general al institutiei.

Sursa citata merge mai departe si sustine ca Dragomir nu vrea doar sefia fotbalului romanesc, dar are ca scop si negocierea pe bani mai multi a drepturilor TV. Cel poreclit Corleone ar vrea sa puna pe masa tratativelor un pachet all inclusiv de meciuri (Liga 1 + Cupa Romaniei + Liga 2). Iar acest lucru s-ar putea produce doar daca ar deveni sef la FRF.

Alegerile pentru presedintia Federatia Romana de Fotbal vor avea loc in 2014. Din 1990, sef la FRF e Mircea Sandu, care a anuntat insa ca se va retrage si nu va participa la alegeri.

Dumitru Dragomir (66 de ani) e presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal din 1996.

Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Ciolacu este sigur de victoria lui Firea la Capitală: ”Va câștiga şi cu Piedone, şi fără Piedone”
Indiferent dacă Cristian Popescu Piedone se va retrage sau nu din cursa electorală, Gabriela Firea va fi noul primar al Capitalei, este convins Marcel Ciolacu. Premierul a precizat miercuri,...
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Ciolacu susține că nu există riscul ruperii coaliției: ”Ce voiaţi? Să stau la televizor să spun: "m-am gândit eu că e mai bun Piedone"?”
Marcel Ciolacu nu crede că decizia privind candidaturile separate la Primăria generală a Capitalei va afecta în vreun fel coaliția formată din PSD şi PNL. El susţine că membrii alianţei...
#Dumitru Dragomir presedinte FRF, #plan Dragomir sefie FRF , #stiri Dumitru Dragomir