Ecaterina Andronescu s-a umplut de purici

Marti, 28 August 2012, ora 14:26
5799 citiri
Ecaterina Andronescu s-a umplut de purici
Foto: Arhiva

Ministrul Educatiei, Ecaterina Andronescu, s-a umplut de purici intr-o scoala din localitatea mehedinteana Jirov.

Oficialul din Educatie a vizitat o scoala veche de 100 de ani, fara apa, cu toaleta in curte si cu incalzire la soba, iar apoi una aflata in constructie din 2008, unde i s-au suit cativa purici pe picioare, potrivit Romania Tv.

Ecaterina Andronescu a refuzat buchetul de flori de la directorul vechii scoli. "Lasati florile. Aveti o scoala de imi vine sa plang!", a spus Ecaterina Andronescu.

Scoala din Jirov, unde invata peste 200 de elevi, nu are autorizatie de functionare, iar directorul unitatii, Ion Dumitrache, a declarat ca unitatea nu are nicio sansa sa obtina o astfel de autorizatie pana in septembrie, cand va incepe anul scolar.

In anul 2008, a fost demarata constructia unei alte scoli in localitatea Jirov, al carei termen de finalizare era luna septembrie 2009. Totusi, din cauza lipsei fondurilor, cladirea nu a fost terminata, dar Andronescu a promis ca va aloca banii necesari.

"O sa incerc din resursele putine pe care le avem din bugetul mic sa alocam resursele necesare sa finalizam lucrarea, dar trebuia terminata demult. Nu trebuia sa asteptam sa ajungem cu situatia asa de grava la Jirov", a asigurat ministrul Educatiei.

Dupa ce a inspectat vechea scoala, ministrul Educatiei s-a indreptat spre cea aflata in constructie din 2008, desi primarul localitatii a avertizat-o ca in cladire se adapostesc animale.

Andronescu a nesocotit insa avertismentul si, cum a intrat in cladire, cativa purici s-au urcat pe piciorul sau.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
Gafa rușinoasă a premierului Ciolacu în Qatar. Ce-a putut să spună în loc de ”lecție” VIDEO
În timpul vizitei sale în Qatar, premierul Marcel Ciolacu a fost protagonistul unei gafe rușinoase, în timp ce lăuda grandoarea Campionatului Mondial de Fotbal găzduit de țara asiatică în...
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandal electoral la Sibiu. Unul dintre candidații la locale, bătut cu biciul de fratele primarului VIDEO
Scandalul a avut loc în localitatea sibiană Brădeni. Candidatul PSD la primărie, Dan Braga, a filmat mai multe clipuri video în curțile familiei actualului edil, fără, însă, a primi...
#Ecaterina Andronescu purici, #Andronescu vizitat scoala Mehediniti, #Andronescu purici Mehedinti , #ministrul Educatiei