Andronescu, surprinsa de abordarea "tipic social-democratica" a lui Robert Negoita

Joi, 12 Aprilie 2012, ora 21:20
1748 citiri
Andronescu, surprinsa de abordarea "tipic social-democratica" a lui Robert Negoita
Foto: Arhiva

Presedintele interimar al PSD Bucuresti, Ecaterina Andronescu, a declarat joi despre candidatul USL la sectorul 3, Robert Negoita, ca are o abordare "social-democratica" surprinzatoare, dar ca il tine tot timpul sub observatie.

"In calitatea mea de dascal mi-am pus intrebarea: este potrivit? Care ar fi argumentele care il sustin in acest demers?

In primul rand, este un foarte bun manager, ori un primar de sector cred ca trebuie sa fie un foarte bun manager si el a dovedit acest lucru.

In al doilea rand, are o abordare care pe mine, va marturisesc, m-a suprins, o abordare tipic social-democratica, se apropie de oamenii cu probleme si incearca sa vina cu ceea ce poate in sprijinul lor.

In al treilea rand si iar m-a suprins, a dezvoltat de cand a luat aceasta decizie simtul cetatenesc al locuitorilor sectorului 3. Invatata permanent sa imi evaluez studentii, il tin tot timpul sub observatie si sunt sigura ca atunci cand un lucru nu este potrivit, i-as spune ca trebuie sa il corecteze, iar atunci cand face ce trebuie sa ii spun ca lucrurile sunt OK", a declarat Andronescu.

Ea a precizat ca una din temele de campanie ale lui Robert Negoita va fi situatia unitatilor de invatamant.

"O sa ii cer domnului Negoita sa aiba prioritate pentru scolile sectorului 3 si o sa incerc sa declansez intre primarii de sectoare o competitie cu privire la modul in care se ingrijesc de scoli, pentru ca daca nu pornim de la educatie nu avem nicio sansa sa avem o societate performanta", a explicat Andronescu.

La randul sau, Robert Negoita s-a declarat preocupat permanent de problemele cetatenilor, spunand ca nu sta cu ochii pe sondaje. In ceea ce priveste sloganul sau, el a precizat ca mai importanta este deviza lui, anume ca "mai sunt si romani capabili".

"Sloganul meu este sa fiu impreuna cu oamenii si sa raspund asteptarilor dumnealor. Sloganul meu poate fi 'Vreau sa demonstrez ca nu toti romanii sunt corupti', nu toti romanii sunt incompetenti, nu toti romanii sunt hoti, mai sunt si romani capabili, onesti, in tara asta si asta cred ca are nevoie societatea romaneasca mai mult decat orice.

Asta cred ca este deviza, mai mult decat un slogan si cred ca este mai importanta deviza decit un slogan, la care evident ca lucram si il vom avea nu in foarte mult timp", a mai declarat deputatul PSD.

Andronescu: Numai PSD pentru sectorul 6 are noua variante de primar

Pe de alta parte, liderul interimar al PSD Bucuresti a recunoscut ca USL nu a stabilit candidatii la sectoarele 2 si 6 pentru ca s-a intalnit o singura data in acest sens si a precizat ca "nu este timpul orgoliilor".

"Inca nu (am stabilit candidatii la 2 si 6 - n.red), probabil imediat dupa sarbatorile de Paste. Eu va spun cu toata sinceritatea, negocierile s-au purtat cu o anumita planificare pe judete, Capitala a ramas ultima dintre obiectivele USL-ului in ceea ce priveste negocierea. Am avut o singura intalnire la nivelul USL-ului pentru Bucuresti, saptamana trecuta. A venit Congresul, au venit sarbatorile acum si imediat dupa ce trec sarbatorile ne vom intalni din nou ca sa finalizam", a declarat Andronescu.

Ea a precizat ca nu este vremea orgoliilor in USL. "Numai PSD pentru sectorul 6 are 9 variante de primar. Nu ne punem problema ca nu avem candidati, noi trebuie sa nominalizam dintre candidatii pe care ii avem pe aceia care au cele mai mari sanse. Din punctul meu de vedere, este mai putin important daca acel candidat este de la PSD sau de la PNL sau de la PC, important este ca el sa castige sectorul. Cred ca nu este timpul orgoliilor", a explicat Andronescu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
A crescut cifra de afaceri din industrie în România. Ultimele date INS privind piața internă și externă
Conform datelor anunțate la 17 aprilie de INS, pentru februarie 2024, cifra de afaceri din industrie (piaţa internă şi piaţa externă), a crescut față de luna ianuarie cu 11,7%, și cu 8,2%...
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Final în scandalul din PMP, după 2 ani. Cine rămâne la conducerea partidului
Partidul Mişcarea Populară (PMP) a anunţat că, în cursul zilei de miercuri, Curtea de Apel Bucureşti a respins recursurile formulate de Cristian Diaconescu şi, prin urmare, ”a fost validat...
#Andronescu Robert Negoita candidat USL, #Robert Negoita slogan campanie, #Candidati USL Bucuresti , #PSD Bucuresti