Ecaterina Andronescu vrea in echipa de conducere a PSD

Vineri, 16 Octombrie 2015, ora 18:14
3816 citiri
Ecaterina Andronescu vrea in echipa de conducere a PSD
Foto: Arhiva Ziare.com

Ecaterina Andronescu si-a depus vineri candidatura pentru un post de vicepresedinte PSD, candidatura sa fiind validata de Comitetul Exectuiv al partidului.

Intrebata de ce nu si-a depus candidatura pentru functia de presedinte executiv, Ecaterina Andronescu a spus:"Fiecare om sta, se uita, se gandeste si ia o decizie. Asta a fost decizia mea".

Dragnea, despre alegerile din PSD: Nu sunt Razgandeanu, il sustin pe Zgonea

Ecaterina Andronescu a explicat de ce a depus candidatura cu intarziere, depasind termenul oficial pentru inscrierea in cursa pentru posturile de vicepresedinte.

"Am avut un examen de intrare in Universitate pentru doi tineri. Examenul are proba scrisa, proba orala si proba practica. S-a terminat (examenul - n.red.) la 12.15 si intr-un sfert de ora am ajuns la sediu (sediul PSD - n.red.). Asta a fost. I-am spus domnului presedinte. L-am anuntat ca o sa intarzii inainte de a se termina examenul. Eram presedinte si nu puteam pleca inainte de finalizarea examenului. Si aici presedintele a cerut Comitetului Executiv si Comitetul Executiv a aprobat", a explicat senatorul.

Nita candideaza impotriva lui Zgonea la functia de presedinte executiv al PSD

Noul Birou Permanent National al PSD va avea 14 vicepresedinti, plus patru functii de vicepresedinte ocupate de membri ai Organizatiei de Femei. Social-democratele cotate cu mari sanse de a deveni vicepresedinti ai PSD sunt Ecaterina Andronescu si Gabriela Firea, care ocupa functia si in acest moment, precum si ministrul Gabriela Szabo si europarlamentarul Viorica Dancila. Un alt nume avansat pentru aceasta lista este cel al Liei Olguta Vasilescu, primarul Craiovei si vicepresedinte in functie, aceasta vizand initial o functie de prim-vicepresedinte, pozitie care nu a mai fost infiintata in partid.

Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Moartea unui om politic - pomenirea și lecțiile acesteia. Partea I: de ce trebuie să (ne) criticăm liderii?
Acum la mine e noapte târziu, dar calendaristic ziua de 27 martie a început deja. Când domniile voastre (sau majoritatea) veți citi acest articol (în două părți), peste cea de-a 29-a zi a...
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
Intrarea în Schengen pune sub lupă corupția din România: “Iar ne-a prins ninsoarea nepregătiți”
România intră în spațiul Schengen doar pe cale maritimă și aeriană, la finalul lunii martie 2024. Aderarea va stimula turismul și comerțul și va consolida piața internă. Pe de altă...
#Ecaterina Andronescu alegeri PSD, #congres PSD alegeri Ecaterina Andronescu , #PSD