Ziare.com

Romania va fi "Tara Anului" la cel mai mare targ de produse ecologice, in Germania

Joi, 01 Noiembrie 2012, ora 23:50

   

Romania va fi "Tara Anului" la cel mai mare targ de produse ecologice, in Germania
Romania va fi desemnata "Tara Anului" la Targul Biofach - Nuremberg, din Germania, cel mai mare targ destinat agriculturii ecologice, care se va desfasura in februarie 2013, in urma semnarii unei conventii de catre Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, si reprezentantul Nuremberg Messe, Claus Rattich, conventia prin care

"Romania va fi asadar Tara Anului la cel mai important targ de produse ecologice, Biofach-Nuremberg, iar acest lucru vine si ca o recunoastere a faptului ca agricultura ecologica s-a dezvoltat in Romania, in ultimii ani, intr-un mod exploziv.

Cred ca la acest moment, avand in vedere si constrangerile bugetare, si ceea ce se intampla pe piata mondiala, Romania ar trebui sa se orienteze cu sprijinul pe care-l are la dispozitie catre acele produse care au cautare pe piata. Ar trebui sa ne uitam in primul rand la ce se cere pe piata, iar produsele bio au o piata de desfacere extraordinara", a declarat ministrul Constantin.

Pe langa semnatarii conventiei, la ceremonie au mai participat Marian Cioceanu, presedintele Bio Romania, Bela Nikolaus Buzasi, atasat al Ambasadei Republicii Federale Germane in Romania, Dumitru Parvulescu, Secretar General Adunct in cadrul Ministerului Economiei, Comertului si mediului de Afaceri si Corneliu Mateescu, presedintele Asociatiei Interprofesionale Bio-Romania.

Motiveaza-ti angajatii cu mixul perfect de beneficii extrasalariale! Alege cardul de masa Up Dejun cu cost 0 si ai abonamente medicale Regina Maria de la 3 EUR/ angajat. Afla mai multe AICI!

Sursa: rNews

Articol citit de 1695 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

IacA Ca se poate: să faci din *** bici si să mai si pocnească "ex

ploziv"! Mare noroc să n-ai ingrăseminte si insecticide...

 

Dezinformare crasa, tipic USLamista!

Daniel Constantin nu are absolut niciun merit in aceasta actiune.
Deja de la targul de anul trecut, din Februarie 2012, Romania era desemnata ca viitoarea "Tara a anului".
Asa ca, dle Daniel Constantin, mai usor cu penele ca o sa-ti intre la apa!
In Februarie - 2012, cand Romania a fost deja desemnata "Tara anului" pt 2013, lumea nici macar nu stia ca exista un individ pe nume Daniel Constantin!

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor