Romanian Food & Agribusiness Conference 2017: Agricultura romaneasca, intre provocari si oportunitati

Vineri, 10 Noiembrie 2017, ora 17:33
1518 citiri
Romanian Food & Agribusiness Conference 2017: Agricultura romaneasca, intre provocari si oportunitati

BusinessMark anunta organizarea evenimentului "Romanian Food & Agribusiness Conference 2017", ce va avea loc pe 23 noiembrie la Hotel Radisson Blu, Bucuresti.

Ne propunem sa discutam despre oportunitati, perspective si solutii pentru cresterea agriculturii romanesti, alaturi de cei mai importanti jucatori din domeniu, in cadrul celei de-a cincea editii a evenimentului.

Tematica acestei editii cuprinde aspecte ce tin de: bilantul agricol in 2017 - prioritatile si strategia de dezvoltare pentru cresterea potentialului agricol al Romaniei in anul 2018, PNDR 2014 - 2020 - nivelul absorbtiei efective a fondurilor nerambursabile la finalul anului 2017 si perspectivele pentru anul urmator, subventii in agricultura, stimularea asocierilor dintre agricultori si facilitatile fiscale oferite cooperativelor agricole, cresterea productivitatii in agricultura, SMART Agriculture, strategii de marketing in agribusiness, aspecte privind distributia, logistica si supply chain-ul in agribusiness, industria agroalimentara, siguranta si securitatea alimentara, agricultura BIO, utilizarea energiilor regenerabile in agricultura si eficientizarea costurilor, aspecte fiscale si legislative specifice domeniului.

Participantii au ocazia sa interactioneze cu urmatorii speakeri:

  • Reprezentanti Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale si Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura
  • ADRIAN PINTEA, Director General, Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura
  • SORIN MINEA, Presedinte Angst, Presedinte Romalimenta
  • LAURENTIU BACIU, Presedinte, LAPAR
  • MARIUS BICU, Managing Partner, Unilact Transilvania - De la Ferma
  • DORIN COJOCARU, Presedinte, Asociatia Patronala Romana din Industria Laptelui
  • FLORIN CAPATANA, Vicepresedinte, Asociatia Marilor Retele Comerciale din Romania
  • CORNEL CARAMIZARU, Director General, FrieslandCampina
  • ALINA CONSTANTINESCU, Administrator, Ferma vegetala Nasul Rosu
  • Reprezentanti CEC Bank, Wise Finance Solutions

Conferinta se adreseaza urmatorului tip de public: companii din FMCG, producatori, procesatori, asociatii si agentii din industria agricola, agricultori-sectorul vegetal, zootehnie, distribuitori si retaileri, investitori, furnizori de input-uri agricole, solutii, echipamente si servicii specifice industriei, experti in domeniu.

Inscrierea la eveniment se va face prin completarea formularului de inregistrare, disponibil pe site-ul BusinessMark si trimiterea acestuia la office@business-mark.ro.

Evenimentul "Romanian Food & Agribusiness Conference 2017" este organizat de BusinessMark alaturi de: CEC Bank, Wise Finance Solutions, Camera Franceza de Comert si Industrie in Romania (CCIFER), Camera de Comert Bilaterala Bulgaria - Romania si Plantam fapte bune in Romania.

Partenerii media ai conferintei sunt: AGERPRES, NewMoney, Agrias.ro, Stiriagricole.ro, Lumea Satului, Lumea Satului TV, AGROAZI.RO, AGROstandard.ro, Sanatatea Plantelor, Revista Fermierului, Gazeta de Agricultura, Business24, Ziare.com, Financiarul.ro, Financial Market, Curierul National, MoneyBuzz, Property Buzz, PortalManagement, Startups.ro, Gazetadestiri, Cluj Business, Roportal, Administratie.ro, Rbeconnect, PRBox, FinZoom.ro, Manager Express, Jurnalul de Afaceri, Vox Capital, Chalbert, Debizz, Bucuresteni.ro, Calendar Evenimente, MediaRabbit, MLM News, Energynomics, Revista Valoarea, Global Manager, Transilvania Business, Roportal.

Despre BusinessMark

BusinessMark este o companie ce ofera servicii integrate de B2B si pune la dispozitia clientilor sai modele de dezvoltare complexe cu scopul de a-i conecta in mod direct cu mediul de afaceri si de a crea oportunitati de parteneriat strategic.

Atat prin organizarea de evenimente business, cat si prin serviciile de B2B Public Relations. BusinessMark isi propune sa vina in intampinarea partenerilor sai cu strategii de comunicare si promovare centrate pe business matchmaking si crearea de oportunitati de dezvoltare.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#Romanian Food Agribusiness Conference 2017 , #agricultura