Parlamentarii au discutat bugetul pana la 01:20, supravegheati de Emil Boc

Miercuri, 22 Decembrie 2010, ora 07:29
2095 citiri
Parlamentarii au discutat bugetul pana la 01:20, supravegheati de Emil Boc
Foto: radicalonline.info

Deputatii si senatorii reuniti in Plenul Parlamentului au adoptat, marti noapte, bugetul Ministerului Transporturilor, in forma propusa de Guvern.

Premierul Emil Boc a ramas pana la sfarsitul discutiilor, in jurul orei 01:20, pentru a se asigura "ca nu se va lua nicio decizie gresita", potrivit Antena 3.

Lucrarile au fost suspendate dupa 16 ore si urmeaza a fi reluate miercuri, la ora 10.30.

Cele mai multe amendamente, peste 5.700, au fost depuse pentru Ministerul Transporturilor. Potrivit proiectului, bugetul Ministerului Dezvoltarii pe 2011 este de 2,789 miliarde lei, similar cu nivelul din 2010.

Cele mai multe amendamente vizeaza proiecte de modenizare a statiilor de canalizare, a retelelor de alimentare cu apa, asfaltarea drumurilor comunale, a iluminatului public ori a asezamintelor culturale.

Parlamentarii au adoptat bugetul Transporturilor cu 103 voturi pentru si 26 impotriva, respingand 391 de amendamente.

Deputatii si senatorii au aprobat si bugetul Afacerilor Externe, suma stabilita fiind de 530,1 milioane de lei.

De asemenea, a fost aprobat si bugetul pentru Ministerului Finantelor Publice, care se situeaza la nivelul de 2,8 miliarde lei.

Totodata, a mai fost adoptat bugetul Ministerului Justitiei, cu doua amendamente adoptate in comisii, si cel al Ministerului Apararii, in forma propusa de Guvern.

Ulterior, in jurul orei 01:20, liderul deputatilor PD-L, Mircea Toader, a propus incheierea dezbaterilor. La propunerea presedintelui Senatului, Mircea Geoana, lucrarile Parlamentului vor fi reluate miercuri, la ora 10.30, cu dezbaterea anexei referitoare la Educatie.

"Va multumesc tuturor pentru participare si pentru rezistenta deosebita si anduranta", a inchis presedintele Senatului, Mircea Geoana, sedinta.

HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat smartphone-uri la prețuri sub 800 RON. Cu ce specificații vin
HMD a lansat recent trei noi smartphone-uri sub marca proprie: HMD Pulse Pro, HMD Pulse+ și HMD Pulse. În cadrul unei întâlniri online care a avut loc pe 17 aprilie, Adam Ferguson,...
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Infinix intră pe piața din România! Producătorul oferă telefoane de buget, cu specificații decente. Care sunt prețurile
Compania Infinix Mobility, cunoscută pentru tehnologiile inovative și telefoanele de buget, mid-range și high-end, își extinde acum operațiunile pe piața din România. Fondată în 2013,...
#buget transport, #bugete 2011, #buget ministerul finatelor, #buget adoptat , #buget
Comentarii
Poza Ghilotina
Ghilotina
rank 5
Premierul a inteles ca trebuie sa preia atributiile lui Cozmanca si sa supravegheze personal activitatea oamenilor din subordine - pe linie de partid .
Poza bum
bum
rank 5
de discutat au discutat , dar mai departe ...............