Senatorul care a depus 462 de amendamente pe buget: Erau pregatite din timp

Luni, 25 Noiembrie 2013, ora 18:27
1448 citiri
Senatorul care a depus 462 de amendamente pe buget: Erau pregatite din timp
Foto: Arhiva

Senatorul PDL Alin Tise a depus un numar record de 462 de amendamente pentru modificarea proiectului de lege referitor la bugetul pentru anul viitor, propus de Guvernul condus de Victor Ponta.

Tise a precizat ca a depus amendamentele in calitate de senator de Cluj si ca acestea se refera la alocarea de fonduri pentru inceperea sau continuare unor lucrari din judet, potrivit Romania TV, care citeaza Agerpres.

"In calitate de senator de Cluj am depus o serie de amendamente pentru proiectul de lege al bugetului aferent anului 2014, amendamente pentru judetul nostru, justificate, de care Clujul are nevoie.

Guvernul a aprobat bugetul pe 2014: Cel mai mare PIB dupa Revolutie - cum vor fi cheltuiti banii

In total sunt 462 amendamente, pregatite din timp, pentru alocarea de resurse financiare in vederea dezvoltarii lucrarilor din judetul Cluj. Unele sunt pentru continuarea unor lucrari incepute, iar altele pentru inceperea lor",a explicat, luni, Alin Tise, in cadrul unei conferinte de presa.

Acsta a precizat ca amendamentele se refera la proiecte precum construirea Spitalului Regional de Urgenta Cluj sau continuarea licrarilor la pista de 3.500 de metri a Aeroportului International Cluj-Napoca.

Buget 2014 Cati bani va strange guvernul si care va fi salariul mediu. Lovitura pentru firmele mici

De asemenea, printre proiectele pentru care senatorul spera sa obtina fonduri se mai numara constructia Hidrocentralei Tarnita Lapustesti, continuarea lucrarilor laAutostradaTransilvania, realizarea centurii ocolitoare a municipiului Cluj-Napoca si continuarea lucrarilor la Sala polivalenta.

Pe lista lui Tise se mai afla si amendamente pentru modernizarea strazilor din Cluj-Napoca, continuarea lucrarilor la Filarmonica orasului, investitii in proiectulCluj Napoca - Capitala Europeana a Tineretului in 2015, dar si in proiectulCluj-Napoca - Capitala Culturala Europeana 2021.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Probleme cu transmisia la mașinile Ford. Compania recheamă aproape 500.000 de autovehicule
Gigantul auto american Ford recheamă peste 450.000 de vehicule, în Statele Unite, după ce au fost detectate probleme la nivelul bateriei, care pot conduce la pierderea puterii de transmisie și...
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
#Alin Tise amendamente buget, #Alin Tise amendamente Legea bugetului, #amendamente legea bugetului, #buget 2014 , #buget