Cum sa iti deschizi usor un magazin online

Luni, 16 Martie 2015, ora 10:45
4437 citiri
Cum sa iti deschizi usor un magazin online

Comertul online se dezvolta exploziv in ultima perioada. Unul dintre motive este ca magazinele online au avantajul unor costuri mai mici, datorita disparitiei anumitor cheltuieli legate de chirii, depozitare sau personal. De aceea, un magazin online este in momentul de fata una dintre cele mai atragatoare metode de dezvoltare a unei afaceri, cu resurse minime.

Okazii.ro iti ofera posibilitatea de a-ti dezvolta propria afacere prin deschiderea unui magazin online. Argumentul principal este ca lunar, peste trei milioane de vizitatori intra pe Okazii.ro. Daca pe site-ul propriu poti obtine un trafic satisfacator abia dupa eforturi de cateva luni, pe Okazii.ro ai practic trei milioane de potentiali clienti inca din prima luna pentru magazinul tau.

Sansele mari de succes pentru o astfel de afacere sunt confirmate si de existenta a peste 500 de magazine pe site. Recent, platforma de magazine Okazii.ro a fost imbunatatita prin introducerea unui design nou si prin simplificarea procesului de creare a unui magazin.

Pentru promovarea produselor, ai acces la o serie de metode si instrumente specifice, cu unele dintre cele mai avantajoase tarife de pe piata.

Pe langa modul simplu de administrare a unui magazin online, Okazii.ro iti ofera si un mediu sigur de tranzactionare, sustinut prin intermediul unor instrumente unice de protectie precum Garantia de Livrare sau cu ajutorul sistemului de calificative. Oferind Garantia de Livrare la vanzarea produselor ai avantajul ca, la returnarea coletelor pe care cumparatorii nu le ridica, Okazii.ro va suporta costurile in locul tau. In plus, sistemul de calificative te ajuta sa iti creezi un istoric si o reputatie buna pe site, lucru care te va ajuta sa atragi cumparatorii si sa obtii pozitionari mai avantajoase pentru ofertele tale.

Pentru a incepe o astfel de afacere online, ai nevoie de un cont pe Okazii.ro. Poti sa testezi gratuit serviciile puse la dispozitie de platforma de magazine, alegand pachetul care include in oferta si o perioada de proba de 30 de zile. Pentru mai multe informatii, viziteaza chiar acum sectiunea de magazine de pe Okazii.ro.

De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
De ce prețurile produselor de pe Shein și Temu sunt atât de mici. Riscurile grave la care se expun cumpărătorii
Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor (ANPC) a anunțat, pe 23 aprilie, că urmează să investigheze platformele de comerț online chinezești Temu și Shein, făcând și o...
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
#magazin online Okazii, #deschis magazin online , #comert