Ziare.com

Foreign Investors Summit, despre cum putem creste economia Romaniei

Joi, 02 Octombrie 2014, ora 19:10

   

Foreign Investors Summit, despre cum putem creste economia Romaniei
Prima editie a Foreign Investors Summit va avea loc intre 14 si 16 octombrie la World Trade Center Bucuresti, Hotel Pullman. Summitul include 6 conferinte, 12 workshop-uri si zeci de vorbitori din randul expertilor si reprezentantilor statului.

Fiecare din cele 6 conferinte se va axa pe o anumita industrie cu potential foarte mare de dezvoltare, atat in Romania cat si in regiunea Europei Centrale si de Est: Energie, Infrastructura, Imobiliare, IT&C, Agricultura si Auto.

Workshopurile vor pune la dispozitia companiilor, managerilor, tuturor celor care detin o afacere sau un proiect de investitii, informatiile despre cadrul legislativ si fiscal aplicabil fiecarei industrii. Mai mult, specialistii invitatii vor prezenta in fata auditoriului o serie de studii de caz despre cum sa pornesti si cum sa cresti o afacere in Romania.

Economia Romaniei a crescut cu 5.2% in ultimul trimestru al 2013 si 3.5 la suta pe tot anul, comparativ cu 2012, ceea ce a reprezinta una dintre cele mai puternice cresteri din Uniunea Europeana.

Ai nevoie de un credit si nu ai timp sa mergi la banca? Incearca adevaratul credit online de la Libra Internet Bank, prin care poti obtine pana la 20.000 de lei, cu o dobanda avantajoasa (DAE 10,94%). Ai banii in cont in doar cateva minute si nu faci niciun drum la banca. Afla mai multe!

In plus, Guvernul Romaniei a declarat ca va sustine 10 sectoare economice pentru a stimula competitivitatea pana in 2020: turism, auto, IT, energie, agricultura, textile, farma, mobila, artele creative si industria alimentara.

Toate semnele arata ca acum este momentul perfect pentru a investi in Romania, iar Foreign Investors Summit este locul perfect de unde sa incepi.

Mai multe detalii despre Foreign Investors Summit, pe pagina evenimentului.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 403 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Nu exista comentarii postate de utilizatori.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor