Alegeri anticipate in Grecia, in aceasta toamna?

Joi, 16 Iulie 2015, ora 15:17
2968 citiri
Alegeri anticipate in Grecia, in aceasta toamna?
Foto: Ziare.com

Criza din Grecia nu a ajuns inca la un deznodamant, iar un anunt venit de la ministrul grec de Interne creste si mai mult incertitudinea din Elada.

Ministrul elen de Interne, Nikos Voutsis, a anuntat joi ca cel mai probabil in aceasta toamna vor fi organizate alegeri anticipate, scrie The Guardian.

Salvare sau executie pentru Grecia? Criza din Elada, prin ochii unei romance

"Daca nu in septembrie, cel tarziu in octombrie", a punctat oficialul, care a mentionat ca astfel grecii isi vor putea exprima opinia legata de "evolutiile recente".

Anuntul sau poate da emotii creditorilor internationali, care au fost sceptici in legatura cu faptul ca masurile convenite la Bruxelles vor fi intr-adevar implementate.

Solutie pentru salvarea Greciei - imprumuturi peste imprumuturi ca tara sa nu se scufunde

Alexis Tsipras, victorie in Parlamentul grec. Acordul de la Bruxelles a fost aprobat

Parlamentarii greci au aprobat cu o larga majoritate, in noaptea de miercuri spre joi, dupa ample si tensionate dezbateri, acordul de salvare semnat de premierul elen la Bruxelles cu creditorii internationali.

  • Citeste toate stirile despre criza din Grecia
  • Planul de reforme convenit luni, dupa cel mai lung summit din istoria Eurogrupului, presupune masuri ample in domeniul taxarii, pensiilor, legilor si alte asemenea decizii, care au fost anterior respinse de publicul grec, intr-un referendum convocat de Guvernul lui Tsipras.

    HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
    HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
    Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
    Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
    Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
    Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...
    #alegeri anticipate Grecia, #alegeri Grecia criza , #criza Grecia