Fotografia zilei: Rupti de oboseala

Luni, 13 Iulie 2015, ora 11:09
4980 citiri
Fotografia zilei: Rupti de oboseala
Foto: Digi24

Negocierile purtate duminica la Bruxelles intre creditorii internationali, liderii europeni si cei ai Greciei s-au prelungit ore in sir, chiar peste noapte, rabdarea jurnalistilor fiind pusa la grea incercare.

Reporterii aflati la Bruxelles au asteptat mai bine de 20 de ore dupa inceperea summit-ului european pentru a nu rata momentul in care au fost anuntate deciziile cruciale pentru Batranul Continent.

Unii au dormit pe scaune, altii pe jos, iar retelele de socializare s-au umplut de glume si ironii pe aceasta tema. Alexander Stubb, ministrul finlandez de Finante, a dezvaluit dimineata ca a avut un somn odihnitor si s-a aratat mirat pe Twitter ca summit-ul nu s-a incheiat.

Luni, la ora 10:00, a fost anuntat rezultatul negocierilor de catre presedintele Consiliului European, Donald Tusk, care s-a aratat multumit ca s-a ajuns la un acord.

In sfarsit, avem acord pentru salvarea Greciei la Bruxelles LIVE

Presedintele zonei euro, Jeroen Dijsselbloem, a precizat ca dupa 17 ore petrecute la summit-ul ministrilor de finante din zona euro si alte 14 la summit-ul liderilor zonei euro a fost gasit consensul necesar.

"Vom relua discutiile in aceasta dupa-amiaza, dupa ce vom dormi cateva ore", a precizat oficialul european.

De asemenea, presedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat: "Suntem satisfacuti de rezultatul la care am ajuns".

Foto: Digi24

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Ce a facut Marcel Bolos, ministrul de Finante, saptamana asta
Proiectele de tip parteneriat public-privat reprezinta viitorul si de aceea am participat la IMF/WB Constituency Meeting 2024, pentru a discuta cu expertii si a vedea cum pot fi create noi...
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare. Cu ce specificații tehnice vin
AMD a dezvăluit noua sa gamă de procesoare, AMD Ryzen PRO Seria 8000 pentru desktop-uri și Seria 8040 pentru laptopuri. Noile procesoare sunt proiectate pentru a îmbunătăți semnificativ...
#summit criza Grecia acord, #negocieri Bruxelles Tsipras Grecia , #criza Grecia
Comentarii