Ziare.com

Criza economica ar putea reizbucni in 2014

de Daniela Gradinaru
Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 14:20

   

Criza economica ar putea reizbucni in 2014
Presedintele Bundesbank, Jens Weidmann, le cere statelor europene sa continue adoptarea reformelor economice, exprimandu-si ingrijorarea fata de dobanzile foarte scazute si avertizand asupra revenirii crizei economice.

Presedintele Bundesbank, care este si membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene, a mentionat ca pietele financiare s-au calmat, insa a subliniat ca ne-am putea confrunta cu o noua reizbucnire a crizei economice anul viitor, potrivit AP.

Banca Centrala Europeana a redus dobanda de referinta la un nivel record de 0,25% si ar putea lua masuri noi in contextul economiei slabite si al inflatiei reduse.

Weidmann spune ca dobanzile scazute sunt justificate, insa avertizeaza ca aceasta masura nu poate garanta in mod automat relaxarea politicii monetare.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 2704 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
7 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

Ar trebui să stie ce spune, avand in vedere ciclicitatea istorică a

celor 80 de ani si evolutia Germaniei din ciclul inceput in 1928.

 

ar putea reizbucni .. :-)

Nici nu stiusem c-a trecut :-))
@Nonpolitikon
Lasa tziclu' RFG-ului ca Germania-i deja-n menopauza dupa cate "ovule" scosara ai tai perciunei din ea.
Vezi tu mai bine de ciclul Ponzi-Scheme initziat de Salomon Sachs cu ale lui toxic-papers.
Da bre, "crizele" astea-s programate deja dupa reusitul model din 1928 si Shefia bancilor implicate se numeste Goldman SACHS.. Dar asta stii tu, insa trebuie s-o dregi cumva cu Germania :-)).
Ia de citeste cum este cu "Tziklu' ala" al tau:
'Cine controleaza volumul banilor din tara noastra este stapanul absolut al industriei si comertului _ si cand vei realiza ca intregul sistem este foarte usor de controlat intr-un fel sau altul de cativa oameni din top, nu va fi nevoie sa ti se spuna cum perioadele de inflatie si depresie apar.' - James A. Garfield ~ assassinated president of the United States 1864
Assasinated of corZ ... :-))
http://www.youtube.com/watch?v=XYlKW35ggtE

Re?.

Ceva care nu s-a terminat poate sa re....?.
Vorbe.Criza (corectzia) economica se declara oficial dupa doua trimestre de stagnare.De catziva ani este inca bine-mersi!.N-am apucat sa sar in sus de bucurie,nu m-am prins ca s-a terminat.
Se declara terminata cand vor politicienii?.

 

"Grija" de bancher.

Isi exprima ingrijorarea fatza de dobanzile scazute!.Da asta face mai scurta "macaroana" bancherilor.
Maritzi dobanzile si "recacacaderea" e asigurata!.Se va inghesui "plebea" sa ia credite!.

 

cat de cre tini trebuie sa fie unii

care au cre zut ra hatul ala livrat de politicieni sau unii economisti ca criza a trecut sa ca incepem sa iesim din el,hahahahaha,adevarata criza abia cum va incepe si va fi ceva extrem,va fi mult mai mare decat cel din anii 30 ,si sa aducem aminte ca ala a fost rezolvat cu un razboi mondial,acum ne confruntam cu disparitia, in viitorul chiar apropiat , al sistemului capitalist actual si acest lucru va fi deosebit de violent,totusi suntem in era internetului oamenii sunt bine informati si nu inghit orice,cu toata ca politicienii si media manipuleaza din greu

 

Ai pus punctul pe i

'Toate nedumeririle, confuziile si suferinta din tara au crescut, nu din cauza greselilor din Constitutie sau Confederatie (SUA), nu din dorinta de onoare si virtute, ci de la atata ignoranta asupra naturii monedei, creditului si circulatiei banilor.' ~ John Adams ~ Founding Father of the American Constitution 1792

Suntem in plina criza economica. Ce sa reizbucneasca!?

.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor