Criza economica ar putea reizbucni in 2014

Miercuri, 01 Ianuarie 2014, ora 14:20
4519 citiri
Criza economica ar putea reizbucni in 2014

Presedintele Bundesbank, Jens Weidmann, le cere statelor europene sa continue adoptarea reformelor economice, exprimandu-si ingrijorarea fata de dobanzile foarte scazute si avertizand asupra revenirii crizei economice.

Presedintele Bundesbank, care este si membru al Comitetului Executiv al Bancii Centrale Europene, a mentionat ca pietele financiare s-au calmat, insa a subliniat ca ne-am putea confrunta cu o noua reizbucnire a crizei economice anul viitor, potrivit AP.

Banca Centrala Europeana a redus dobanda de referinta la un nivel record de 0,25% si ar putea lua masuri noi in contextul economiei slabite si al inflatiei reduse.

Weidmann spune ca dobanzile scazute sunt justificate, insa avertizeaza ca aceasta masura nu poate garanta in mod automat relaxarea politicii monetare.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#presedinte Bundesbank criza economica, #criza economica 2014, #criza economica europa , #criza