Ziare.com

Centru de promovare a exporturilor romanesti in SUA, inaugurat in Los Angeles

Marti, 16 August 2011, ora 17:04

   

Primul Centru de promovare a exporturilor romanesti in Statele Unite ale Americii, creat de Asociatia Nationala a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR) in parteneriat cu Exibank, a fost lansat luni, 15 august, la Consulatul general al Romaniei din Los Angeles.

Noul Centru isi propune sa faca cunoscuta oferta romaneasca de produse pe coasta de vest a SUA, fiind avute in vedere, pentru inceput, urmatoarele patru categorii de articole: produse agroalimentare organice; suplimente alimentare naturiste; vinuri si articole de mobilier.

Centrul de promovare din Los Angeles, organizat pe baze private, constituie o premiera pentru Romania si va fi urmat - la inceputul lunii septembrie - de lansarea unui centru similar pe coasta de est a SUA.

"Prin aceste centre, toate firmele romanesti isi pot face cunoscuta oferta de marfuri, avand ocazia de a incheia tranzactii comerciale directe cu firmele americane de distributie. Pe masura consolidarii organizatorice a celor doua centre, vor fi abordate si alte domenii de afaceri pe langa cele patru sectoare prioritare", sustine Mihai Ionescu, secretarul general al ANEIR si copresedinte al Consiliului de Export al Romaniei, in comunicatul citat.

Sursa: AGERPRES

Articol citit de 1200 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
3 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

bvine,..acolo mai pot exporta si "parasute",.

doar avem mai multe specialiste in conducera care se stiu cu asa ceva ,..de la mis parasuta la ministrese Vuittoante.

 

Inca nu ne simtim presenta in america .

Suntem foarte timizi in acest sens.
Putem obtine venituri frumoase cu produsele agro-alimentare ecologice, care aici sunt scumpe dar cautate.

Oricum eu le doresc succes mare.

 

Pai trebuia sa lanseze pe Internet nu la LA...

...daca au ceva de vandut - si nu au vrut doar sa se plimbe pe banii statului.

Si lasa-ma cu frectia ecoloaga - cand nu vezi si nu simti nici o diferenta cumperi pe incredere - si nu poti avea incredere in ecoloage americane sau nemtesti,daramite ecoloage romanesti sau chinezesti - vax.Platforma pentru solutionarea online a litigiilor