FMI, discutii cu caracter tehnic la Ministerul Muncii - surse

Vineri, 18 Ianuarie 2013, ora 18:43
1594 citiri
FMI, discutii cu caracter tehnic la Ministerul Muncii - surse

Discutiile de la Ministerul Muncii cu reprezentantii Fondului Monetar International (FMI), Comisiei Europene si Bancii Mondiale au avut un caracter preponderent tehnic si au vizat politicile publice pentru piata muncii, au declarat, vineri, surse apropiate intalnirii.

"Au fost abordate, din punct de vedere tehnic, politicile publice pentru piata muncii si s-a discutat despre Planul National de Ocupare a Fortei de Munca, inclusiv despre Legea uceniciei si stimulentele prevazute de legislatia in vigoare pentru angajatori", au spus sursele citate.

FMI in Romania: Care este miza misiunii?

Potrivit acestora, in cea de-a doua intalnire cu caracter tehnic de la Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) pe care reprezentantii FMI, Comisiei Europene si Bancii Mondiale au programat-o pentru luni, discutiile se vor centra pe sustenabilitatea sistemului de pensii publice si efectele Legii pensiilor, la doi ani dupa implementare.

Misiunea comuna a Fondului Monetar International (FMI), Comisiei Europene si Bancii Mondiale a inceput marti a saptea si a opta evaluare a acordului stand by cu Romania. In cadrul vizitei, programata sa se deruleze pana pe 29 ianuarie, vor fi analizate subiecte precum evolutiile recente ale economiei romanesti, reformele structurale si bugetul pentru 2013.

Valoarea totala a actualului acord al FMI cu Romania este de 3,6 miliarde de euro, reprezentand aproximativ 300 la suta din cota pe care Romania o are la Fond.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#FMI discutii Ministerul Muncii, #FMI intalnire Ministerul Muncii, #discutii FMI Romania, #misiune FMI Romania , #FMI