Franks, despre Boc: Am avut o relatie de lucru foarte productiva

Joi, 09 Februarie 2012, ora 21:47
1042 citiri
Franks, despre Boc: Am avut o relatie de lucru foarte productiva
Foto: Arhiva

Seful misiunii Fondului Monetar International in Romania, Jeffrey Franks, a precizat ca a colaborat in conditii bune cu fortul premier Emil Boc.

"Am avut o relatie de lucru foarte productiva cu domnul Boc, cat timp a fost prim-ministru", a afirmat acesta, la TVR 1.

Franks a mentionat ca tara noastra a avut realizari majore in ultima perioada.

"Daca va uitati in ultimii trei ani, veti vedea ca Romania a facut multe progrese, punand bazele unui mediu macroeconomic stabil si al unei cresteri economice. Dar sunt dispus sa lucrez cu orice premier pentru a continua aceste progrese", a specificat acesta.

Franks a declarat ca spera ca noul Guvern sa continue politicile stabilite cu FMI.

"Asteptarile mele sunt ca angajamentele luate sa fie respectate, indiferent de cine este premier. Acest acord a fost semnat de Guvern si aprobat de Parlament. Nu ma astept ca schimbarea cabinetului sa aiba un impact major. Exista cateva modificari minore pe care noul cabinet va dori sa le faca, insa acestea se vor discuta", a sustinut seful misiunii FMI in Romania.

Franks a mai spus ca misiunea FMI va reveni mai devreme decat este programat, doar daca noul Guvern va dori, si doar pentru a discuta teme legate de acord.

Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Ce actualizări aduce Apple pentru noua tabletă iPad Air
Apple se pregătește să lanseze o nouă generație de iPad Air, care, pentru prima dată, va include două dimensiuni diferite, urmând exemplul liniei iPad Pro. Potrivit ultimelor rapoarte,...
#Jeffrey Franks FMI Romania, #Jeffrey Franks Emil Boc , #FMI
Comentarii
Poza DR.STRANGELOVE
DR.STRANGELOVE
rank 5
Poza Deniutz
Deniutz
rank 4
Bun **** / De acord ****